Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Το πάζλ της απάτης έχει ήδη στηθεί και ο δρόμος για το κοινωνικό Ζάλογγο έχει ήδη ανοίξει...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ... Ο ΚΟΥΒ(Ν)ΕΛΗΣ


Ανάδοχος: Η ευρωσυμμορία των αρπακτικών.
Εργολάβος έργου: Η συγκυβέρνηση των προσκυνημένων.
Εκπρόσωπος τύπου: Το Κουνέλι που απόδρασε από το στιφάδο του.

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ:
«Τα βρήκαν για τα μέτρα οι τρείς Καρατζαφέρηδες», μας ενημερώνει το Reuters.
«Όχι που δε θα τα έβρισκαν», σχολιάζουμε εμείς.
Ούτε ένα… ούτε δύο… αλλά 11,5 ολόκληρα δις ανακάλυψαν ότι διαθέτουμε οι εθνικοί μας «σωτήρες» και επιστράτευσαν, λεωφορεία, σχολικά, βοϊδάμαξες, αναπηρικά καροτσάκια και κυλιόμενα ανάκλιντρα, προκειμένου να μεταφέρουν τον άρτι αφιχθέντα θησαυρό των 11,5 δις, στα θησαυροφυλάκια της Γκεστάπο.

Που ήταν κρυμμένος ο θησαυρός που ανακάλυψαν αίφνης τα εθνικά μας καμάρια???...

Στις τρύπιες τσέπες των Ελλήνων πολιτών φυσικά. Στις συσσωρευμένες τους κοινωνικές αποταμιεύσεις. Σε κάποια ελάχιστα δικαιώματα που τους απέμειναν όπως  13ος και 14ος μισθός.

Η συγκυβέρνηση της ντροπής έχει στο κέντρο της προσοχής της τον εργαζόμενο άνθρωπο. Την  αυστηρή της προσήλωση σε αυτή την προγραμματική δέσμευση (προγραμματικού παρακαλώ χαρακτήρα) την απέδειξε και αυτή τη φορά. Στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, και στην κορυφή της λίστας των θυμάτων, παρέμειναN και αυτή τη φορά οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων πολιτών…
Κουβέλης… Εγγύηση!!!

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Για πρώτη φορά αυτή η κυβέρνηση αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά και με τους τραπεζίτες. Και όταν λέμε σοβαρά, το εννοούμε από κάθε άποψη. Άλλωστε με Κουβέλη στην κυβέρνηση, δεν παίζουμε μ αυτά τα πράγματα.

Το πρώτο σαφές και ξεκάθαρο δείγμα γραφής των πραγματικών τους προθέσεων, ήρθε λίγο πριν σκάσει μύτη το Σαββατοκύριακο. «Παρασκευή το βράδυ του φονιά» λέει ο ποιητής και ο δολοφόνος εξετέλεσε το συμβόλαιο τιμής που υπέγραψε με τα αφεντικά του. 
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ τράπεζα, δηλαδή ένα κομμάτι αξιοσέβαστο του πραγματικού πλούτου της χώρας. Ένας πλούτος που δεν είναι πέτσινο χαρτί αλλά το όνειρο, η ζωή και το μέλλον του Έλληνα αγρότη, παραχωρήθηκε στο MrSallas, μαζί με όλα της τα προικιά, από την συγκυβέρνηση που θα έσωζε τη χώρα από τα χέρια των πολιτών της. 
Δύστυχε Mr. Sallas Μόνος θα πληρώσεις άραγε τα έξοδα μεταβίβασης ή θα φροντίσουν οι καλοί μας «σωτήρες» για μια «έκτακτη εισφορά» προκειμένου να καλυφθούν οι πρώτες σου ανάγκες στο ξεκίνημα της …Αγροτικής σταδιοδρομίας σου???

Αυτά για αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλα θεάρεστα. Δεν είμαστε παρά μονάχα στην αρχή. Άλλωστε είπαμε…
Κουβέλης… Ο λόγος του συμβόλαιο!!!

ΠΡΑΞΗ ΤΡΙΤΗ:
O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, (ο γνωστός Κουβέλης) τονίζει ότι η επαναδιαπραγμάτευση είναι μέσα στην προγραμματική συμφωνία, που θα εφαρμοστεί στο ακέραιο. Επομένως ανακουφιστήκαμε ως λαός και ως έθνος.

Μην κάνετε βέβαια το λάθος και τον ρωτήσετε τρία πράγματα, γιατί αυτό χαλάει τη μανέστρα. Ποια είναι αυτά???

1.Έχει χρονικό ορίζοντα αυτή η «επαναδιαπραγμάτευση», πέραν του οποίου θα έχει αποτύχει στο έργο της η εθνοσωτήριος τριανδρία??? Εδώ ο Κουβέλης θα κάνει απλά το …κουνέλι!!!

2.Έχει μίνιμουμ πρόγραμμα επιδιώξεων που συνιστούν κόκκινη γραμμή και πέραν της οποίας δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει η εθνοσωτήριος τριανδρία??? Εδώ ο Κουβέλης είναι γνωστό ότι θα κάνει και πάλι το …κουνέλι!!!

3.Ποιό κορυφαίο λαϊκό αίτημα θεωρεί ο ίδιος κόκκινη γραμμή για το οποίο δε θα ανεχθεί κανενός είδους υποχώρηση από τους άλλου δυο συνεταίρους και μάλιστα είναι διατεθειμένος ακόμη και να αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση της εθνικής συμφοράς???
Εντάξει Κουβέλη… Μην κάνεις το κουνέλι… Λέμε και καμιά μαλακία που και που για να περνά ή ώρα.

Οι πρώτες παρτίδες με τα κρεμμυδάκια θα φτάσουν σύντομα... Αλλά εσύ είσαι απαίσιος ακόμη και για στιφάδο. 

Περισσότερος Κουνέλης... ΕΔΩ.

2 σχόλια:

gitsanas είπε...

Πότε ο θυμός μας θα γίνει ένα ποτάμι να τους πνίξει;;;; Πότε;;;
Για όλα τα παρακάτω...
http://zeidoron.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9349.html

http://zeidoron.blogspot.gr/2012/07/m.html

http://zeidoron.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3322.html

και πόσες άλλες αναρτήσεις σου...

zeidoron dtsoukas είπε...

Γίτσα μου καλώς ήρθες κι από 'δω!
Πολύ φοβάμαι πως πλησιάζει επικίνδυνα αυτή η ώρα.Οι ξεδιάντροποι χορτάτοι δεν έχουν καταλάβει σε τι σημείο μας έχουν φτάσει και σχεδιάζουν κι άλλα μέτρα.Στην κυριολεξία παίζουν με τη φωτιά χωρίς ν σκέφτονται πως θα καούν και οι ίδιοι.
Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα!

Read more: Go to TOP and Bottom