Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το «ανθρώπινο» πρόσωπο της καλοκάγαθης πόρνης και λησταρχίνας ΤΡΟΪΚΑ και η θεωρία ….της αφελούς συγκυβέρνησης!



=== Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε ένα ελάχιστο και ξεκομμένο απόκομμα πρακτικού συζήτησης, μεταξύ κοντυλοφόρων-τούβλων της Τρόϊκα και των κοντυλοφόρων-τούβλων της καταχικής συγκυβέρνησης σύμφωνα με το οποίο, η καλοκάγαθος, πλην καραπουτάνα ΤΡΟΪΚΑ, εμφανίζεται κουβαρντού, για να συγκαλύψει το βρομερό ΝΤΟΥ εισβολής και κατοχής που έχει κάνει στη ΠΑΤΡΙΔΑ μας, τη καταπουλημένη από τη κατεστημένη πολιτική αλητεία που μας κυβερνά. Λέει η αποκάλυψη, που όμως είναι γνωστή και δημοσιοποιημένη εξ αρχής που υπογράφηκε η συμφωνία υποδούλωσης και παράδοσης της χώρας στις τράπεζες του διεθνούς σιωνισμού, ή μάλλον αναρωτιέται (η συγκεκριμένη φράση) ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προσαρμογής.
=== Με εργαλείο ποιους??? Μα φυσικά, με τα μεγάλα ΜΜΕ, στα οποία μεγαλομέτοχοι είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ….τραπεζίτες!!!! Κρίμα που πολλά και σοβαρά ερασιτεχνικά ή και ανεξάρτητα ιστολόγια, παγιδεύτηκαν ακόμα μια φορά σε ξένο γήπεδο και διέδωσαν την αθλιότητα σε όλο το διαδίκτυο. Κρίμα, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσουμε την ανέξοδη μπουρδολογία από το μνημόνιο!!!.


  === Η «αποκάλυψη» συνέπεσε με τη συμφωνία ΕΕ – ΙΤΑΛΙΑΣ και έδωσε «αφορμή» στον πεντοβολιστή αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει το μεγάλο ελεεινό άλμα,  ….ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ως νόμιμης, της απάτης του κάλπικου δημόσιου χρέους!!!! Συνέπεσε επίσης με την αποκάλυψη, για το πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μόνο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που πάνε να το βουλιάξουν για να φάνε οριστικά τα φαγωμένα και να σβήσουν τα ίχνη του εγκλήματος. Και χρωστούν και άλλα κόμματα που το βουλώνουν!!!!  Συνέπεσε επίσης με την ανακοίνωση προθέσεων, ΚΑΤ” ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ τις τελευταίες μέρες, από τον πολιτικό μεγαλοαπατεώνα Βενιζέλο, να ιδρύσει ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ, υποκατάστατο του ψευδοΠΑΣΟΚ των πολυαπατεώνων και ληστών. Αυτουνού του Βενιζέλου, που ήδη χρεώνεται με τη ….ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της τράπεζας-απάτης του Λαυρεντιάδη, στην οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε εμπλοκή ο ….πεθερός του!!!!

   === Συνέπεσε επίσης και σήκωσε κουρνιαχτό σκόνης συγκάλυψης, με την νέα αθλιότητα, νέας βαρβάτης ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ των ιδιωτικών τραπεζών, με δισεκατομμύρια ευρώ, για να αυξήσουν ΤΣΑΜΠΑ τα μετοχικά τους κεφάλαια (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ), δηλαδή, με ανάληψη από ένα υπό πτώχευση κράτος, μιας υποχρέωσης που ανήκει αποκλειστικά στους ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ των τραπεζών.
   === Όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι (σαν και λόγου μου) ξέρουν ότι η καλοκάγαθος πόρνη και λησταρχίνα ΤΡΟΪΚΑ, πρώτα επιβάλει τις συμφωνίες για το πως θα μας ξεζουμίζει και μετά ντύνει τις πουστιές της. Η επιβολή των σκληρών όρων γίνεται από το επιτελείο του Τόμσεν και των σιωνιστών τραπεζιτών που εκπροσωπεί, ενώ το ντύσιμο της προδοσίας, γίνεται με φλύαρα κείμενα άνευ ουσίας, επιπέδου Βενιζέλου, Λοβέρδου, Κουτρουμάνη, Σαμαρά κλπ.
=== Ο Τόμσεν και η ληστοσυμμορία του, έρχονται στην υπό κατοχή ΠΑΤΡΙΔΑ μας σχεδόν κάθε μήνα και για πολλές μέρες κάθε φορά. Γνωρίζουν οι εισβολείς, ότι οι εδώ αφίξεις τους εμπεριέχουν κινδύνους, εμπλοκής τους ως στόχος πραγματικής επαναστατικής δραστηριότητας. Γνωρίζουν, ότι είναι πολύ πιθανόν, ένας ή και περισσότεροι Έλληνες αγανακτισμένοι-χρεοκοπημένοι, αντί να αυτοπυροβοληθούν, να τολμήσουν να σφηνώσουν τη σφαίρα, στη καρδάρα του εισβολέα και να αλλάξει το σκηνικό. Επομένως,  ένα από τα μελήματα του Τόμσεν και των κοπριτών που τον συνοδεύουν είναι, να επιβάλλουν στα άχρηστα χαρτιά πρακτικών νερόβραστων συζητήσεων, που δεν επηρεάζουν τις συμφωνίες απάτης, ότι (εκτός από το κτήνος που κρύβουν μέσα τους) έχουν ….ανθρώπινο πρόσωπο. Ένα «ανθρώπινο πρόσωπο» που έντεχνα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την απάτη υπέρ των ντόπιων και διεθνών τραπεζιτών.

=== Τους ίδιους τραπεζίτες, οι οποίοι είναι ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ από την αθλιότητα του τεχνάσματος του κουρέματος, ενώ χαντακώθηκαν όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, που (φαίνεται ξεχάσαμε) εξαναγκάζονταν από τις κυβερνήσεις να παίζουν στο χρηματιστήριο, για να ….χάσουν.
=== Η ουσία του προβλήματος των ληστών είναι, να γίνει καθολικά αποδεκτή ως νόμιμη η απάτη διόγκωσης του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους και όχι ο χρόνος προσαρμογής της Ελληνικής Οικονομίας για τη σταθερή και απρόσκοπτη πληρωμή των δόσεων. Ξέρουν ότι εάν υπάρχει αμφισβήτηση της νομιμότητας δημιουργίας του χρέους, αργά ή γρήγορα, θα προκύψει εξουσία που θα το αρνηθεί και θα τιμωρήσει τους απατεώνες.
=== Η ουσία του προβλήματος είναι, ότι ένα τεράστιο μέρος της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, μετακυλήθηκε στις σύμμαχες χώρες της Ευρώπης για να γλυτώσει η Αμερική. Στη κορύφωση εκείνης της κρίσης, υπήρξαν έντονες φήμες πριν από 2 χρόνια, για εμπλοκή ευρωπαϊκών τραπεζικών κολοσσών, όπως η ING. Ακούστηκαν πολλά και για «Ελληνικές» τράπεζες και η Πειραιώς είχε αναγκαστεί να βγάλει ανακοινώσεις διάψευσης, περί της φημολογούμενης εμπλοκής της στον αμερικάνικο τραπεζοασφαλιστικό εφιάλτη. Τελικά όλες, μέσα σε μια ενιαία παγκοσμιοποιημένη διεθνή τραπεζοχρηματιστηριακή αγορά, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ, όπου όλοι οι τραπεζίτες κάνουν κάθε μορφής τζόγο και απολαμβάνουν αναλογικά τα κέρδη τους, αλλά όταν υπάρχουν λάθος επιλογές και προκύπτουν ζημιές (κυρίως από χρηματιστηριακές ληστείες κάποιων από τους τραπεζίτες), ΤΟΤΕ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
=== Εύκολος ο αποπροσανατολισμός και η λήθη, όταν βομβαρδίζεσαι με ενέσεις προπαγάνδας και δεν γνωρίζεις να ξεχωρίζεις το κτήνος από τον άνθρωπο.
=== Το «νέο» ψέμα που κυκλοφορεί και το ασπάζονται και οι καραγκιόζηδες ψευτοοικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι αν χρηματοδοτηθούν οι ιδιωτικές τράπεζες απ” ευθείας από την ΕΕ και όχι απ” ευθείας από τη χρεοκοπημένη ΠΑΤΡΙΔΑ μας, τότε το χρέος θα μειωθεί κατά 50 δις ευρώ «τσάκα-τσάκα»
Το νέο ψέμα βασίζεται στην νέα χρηματιστηριακή απάτη έκδοσης ευρωομολόγου!!!!

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom