Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ληστεία στις Σπέτσες με λεία 500 χιλ. ευρό και καταδίωξη εν πλω


Κινηματογραφική ληστεία το μεσημέρι στις Σπέτσες
Οι ληστές πήγαν στην τράπεζα Alpha Bank λίγο πριν κλείσει και... "σήκωσαν" περίπου 500.000 ευρό.

Πρόκειται για τρεις άνδρες και μια γυναίκα οι οποίοι μπήκαν στο υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank στις Σπέτσες γύρω στις 14:30 το μεσημέρι με Καλάσνικοφ.

Με την απειλή των όπλων ανάγκασαν τους υπαλλήλους να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια της τράπεζας και να πάρουν όλα τα χρήματα που βρίσκονταν σε αυτά, ποσό που φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Εν συνεχεία βγήκαν από το κατάστημα παίρνοντας μαζί τους και δύο γυναίκες ως ομήρους, προκειμένου να φτάσουν στις μηχανές τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον κόσμο έξω από την τράπεζα.

Το σημείο στο οποίο βρίσκεται η τράπεζα δεν είναι προσβάσιμο από μηχανές. Έτσι μαζί με τις δύο γυναίκες τις οποίες χρησιμοποίησαν σαν αντιπερισπασμό, έφτασαν στο σημείο όπου είναι οι καφετέριες και εκεί άφησαν τις δύο γυναίκες,επιβιβάστηκαν στις μηχανές και διέφυγαν.

Οι τέσσερις ληστές έφτασαν σε μια ερημική παραλία,στο Λυγονέρι,2 χλμ. έξω από την πόλη όπου εκεί βρισκόταν ένα ταχύπλοο, στο οποίο μπήκαν μαζί με τα λεφτά και έγιναν καπνός!

Στις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των ληστών, ενώ έχει κινητοποιηθεί το Λιμενικό σώμα στις κοντινές περιοχές, όπου μπορεί να "βγήκαν" οι ληστές με το ταχύπλοο.

Το λιμενικό εντόπισε τελικά ένα ταχύπλοο σκάφος να καίγεται κοντά στις ακτές στο Πόρτο Χέλι και θεωρεί πως είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι ληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom