Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

"Εβρεξε" νεράντζια απόψε στη Δάφνη! "Εξω οι Νταλάρες από τις γειτονιές μας" (βίντεο)

πηγή φωτογραφίας:http://pic.twitter.com/GFMbp7DI

Με το που ξεκίνησε η "συναυλία αλληλεγγύης" του Γιώργου Νταλάρα απόψε στη Δάφνη κάποιοι μέσα από το πλήθος άρχισαν να του πετούν νεράτζια και μπουκάλια νερού.Σήκωσαν και πανό με βασικό σύνθημα "Εξω οι Νταλάρες από τις γειτονιές μας"! Οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ έντονες και προέρχονταν κυρίως από το πίσω μέρος του γηπέδου ενώ υπήρξε ένταση και ανάμεσα στους θεατές αφού αρκετοί ήταν αυτοί που ζητούσαν από τους διαμαρτυρόμενους να σταματήσουν για να ακούσουν τα τραγούδια.Επίσης διαπληκτισμοί υπήρξαν και με την ασφάλεια του γηπέδου,έντονη δε ήταν η αστυνομική παρουσία και οι δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο.

Παρ' όλα αυτά ο καλλιτέχνης το 'παιξε και πάλι ήρωας παραμένοντας στη σκηνή,μάζευε νεράντζια και συνέχισε τη συναυλία του!

Αλήθεια τι νόημα έχουν αυτές οι συναυλίες αφού είναι γνωστό από πριν ότι οι μισοί και πλέον προσέρχονται αποκλειστικά και μόνο για να τα χώσουν στο Νταλάρα για τις πρόσφατες πολιτικές του τοποθετήσεις.Ο ίδιος ο Νταλάρας γιατί επιμένει σ' αυτή την ξεφτίλα και δεν κάθεται σπίτι του ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση αλλά αντιθέτως συνεχίζει ενώ γνωρίζει τις αντιδράσεις.
 Αν,πράγμα που απευχόμαστε,σε κάποια απ' αυτές τις συναυλίες ξεφύγουν τα πράγματα κι έχουμε τραυματισμούς ή θύματα τότε ποιος θα φέρει την ευθύνη; ή όλοι θα νίπτουν τας χείρας των ως πόντιοι Πιλάτοι;

Δυστυχώς ακόμα κι αν ολοκληρωθούν οι συναυλίες κάτω από αυτές τις συνθήκες το στίγμα θα 'χει μείνει και η ιστορία θα έχει καταγράψει αρκετές μελανές σελίδες στην πορεία του καλλιτέχνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom