Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

«Περίεργοι» εμπρησμοί στο χωριό της Σοφίας Γιαννακά - Φωτιά και στην είσοδο του πατρικού της


Στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας,του δήμου Αγρινίου,σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, σε δίκυκλο, στην είσοδο της πατρικής οικίας της Σοφίας Γιαννακά και σε κατάστημα υποδημάτων. Να θυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια άγνωστοι είχαν προχωρήσει σε μπαράζ εμπρησμών.

Οι εμπρησμοί πριν μερικά χρόνια είχαν γίνει και πάλι σε προεκλογική περίοδο και οι άγνωστοι είχαν κάψει μεταξύ άλλων αυτοκίνητο έξω από την οικία του πρώην δημάρχου κ. Γιαννακά, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η οικογένεια του.
Οι έρευνες της Αστυνομίας, επικεντρώνονται σε άτομα που διαμένουν στην περιοχή, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα προς το παρόν

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας την σήμερον και ώρα 01.20 στην Παραβόλα Αγρινίου, άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό, έβαλαν φωτιά: α) σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων, β) σε δίκυκλο μοτ/το, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, γ) σε πατάκι εξωτερικής εισόδου κατοικίας και δ) σε πατάκι εξωτερικής εισόδου κατοικίας 1ο ορόφου, ιδιοκτησίας ημεδαπής, ενώ στη συνέχεια έθραυσαν υαλοπίνακα εισόδου καταστήματος. Δράστες αναζητούνται.

2 σχόλια:

ephee είπε...

Ν'αγιάσουν τα χέρια τους!_

zeidoron dtsoukas είπε...

Πω πωωωω!πόσο κακιά γίνεσαι;
Απ' ότι διάβασα στα τοπικά μπλογκς η κυρία ήταν στο σπίτι,που δεν έπαθε τίποτα (ένα χαλάκι στην εξώπορτα και μια τέντα οι απώλειες!).
Και σήμερα δεν πήγε στην παρέλαση στο Αγρίνιο αλλά προτίμησε αυτή του χωριού της.Α!το ΠΑΣΟΚ ζητάει άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης!!!!
Να είσαι καλά Εφη!