Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συγκρούσεις στη Χαλκιδική - Εγκλωβισμένοι στο Δημαρχείο από την εξέγερση των κατοίκων


Ξεσηκώθηκαν στη Χαλκιδική και η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο.
 Την τελευταία εβδομάδα οι συγκρούσεις με ΜΑΤ .. αλλά και μεταξύ των κατοίκων και εργαζομένων στην εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός", συμφερόντων Μπόμπολα! είναι καθημερινό φαινόμενο.


 Χθές κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, οι κάτοικοι εγκλώβισαν εντός του Δημαρχείο τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας -ΠΑΣΟΚ,ΝΔ... αν σας θυμίζει κάτι αυτό, να διευκρινίσουμε, ότι το πρόδρομο φαινόμενο της συγκυβέρνησης, το είχαμε σε δύο Δήμους σε όλη την Ελλάδα.Στον Δήμο Αριστοτέλη στη Χαλκιδική με τον Αρ-Πάχτα.. και στον Δήμο Πάρου... με τον "και τι μου επιτρέπει ο νόμος; Βλαχογιάννη -..
 Aποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο κτίριο και ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ενώ οι ενισχύσεις των ΜΑΤ για αρκετή ώρα δεν μπορούσαν να μπούν στην πόλη και να "απελευθερώσουν" τους εγκλωβισμένους.!!!


Ακούστε τον αντιδήμαρχο της πλειοψηφίας κ. Μοσχόπουλο, να χαρακτηρίζει τους εξεγερμένους αναρχικούς και ταραχοποιά στοιχεία. Ο συγκεκριμένος, είχε οδηγήσει 400 ροπαλοφόρους, εναντίον 30 κατοίκων, μια εβδομάδα πρίν, στέλνοντας μερικούς και στο νοσοκομείο.
Το καταπληκτικό άλμα λογικής. "Λίγα αναρχικά στοιχεία, έχουν εγκλωβίσει 45 άτομα, ισχυρή αστυνομική δύναμη, Δυνάμεις των ΜΑΤ... Στη Χαλκιδική οι"αναρχικοί"  πίνουν μαγικό ποτο.. και μετατρέπονται σε Superman.....
Δείτε και ρεπορτάζ στο  enpoarneas  και εδώ

 .

http://kepparou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom