Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ" ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ KONTRA

τελικά τεχνικό ήταν το πρόβλημα,αν κι ο Χίος μιλάει για το μακρύ χέρι του παρακράτους κι από τις 11:00 μμ το μπλογκ επανήλθε και η εκπομπή θα παίξει κανονικά σύμφωνα με το σημείωμα του ίδιου του Χίου που ακολουθεί
Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο Μακελειό

EΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤHN ΑΛΗΘΕΙΑ

Noμίζουν ότι θα συνεχίσουν τα έμμισθα και βρώμικα υποκείμενα του κατεστημένου να ελέγχουν τον τηλεοπτικό χάρτη. Αλλά δεν μπορούν γιατί είναι τόσο μακάκες, να ρυθμίσουν τον ελεύθερο και υψιπετή χώρο του διαδικτύου. Πλανώνται πλάνην οικτρά. Στις 10 παρά 1 ακριβώς και ενώ είμασταν έτοιμοι(απόλυτα έτοιμοι)να εκπέμψουμε σε ψηφιακό σήμα, με υψηλής ευκρίνειας εικόνα και σε επαγγελματικό στούντιο, με τεχνικούς πανέτοιμους και την δημοσιογραφική ομάδα 12 λιοντάρια για να τους κατασπαράξουμε, το makeleio.gr, το μοναδικό πια όπως απέδειξαν οι εξελίξεις ελεύθερο βήμα του καταδυναστευόμενου από τους σαπιοκοιλιάδες πολιτικούς, «έπεσε» το σύστημα. Έριξαν το σύστημα για την ακρίβεια οι μηχανισμοί του δυσώδους παρακράτους.

Όμως έχουμε ήδη λάβει όλα τα μέτρα μας.

Το «κομμένο» ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, η απαγορευμένη εκπομπή που θα ξεμπρόστιαζε παραμονή της 25ης Μαρτίου το ξεπουλημένο πολιτικό κατεστημένο και τους Τούρκογλου της πολιτικής, θα το δει όλος ο κόσμος, σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Με το link που θα δώσουμε θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να το παρακολουθήσει όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Και όλοι οι φίλοι bloggers αλλά και όλα τα site που θα θελήσουν να το αναμεταδώσουν.

«Όταν γυρίσω θα τους γ......ω». Αυτό είναι υπόσχεση ζωής.

Η αλήθεια από την πολιτική και παρακρατική αλητεία, έχει πολύ κοντά ποδάρια για να καμφθεί.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω. Κάθε εβδομάδα θα δείχνουμε την εκπομπή. Θα τους γίνουμε εφιάλτες μέχρι να τους πετάξουμε στη θάλασσα και να τους στείλουμε στον αγύριστο.

Η πατρίδα είναι πολύτιμη για να την αφήσουμε στα χέρια επικίνδυνων και ανίκανων ανθρωποειδών.

Σας ευχαριστούμε πατριώτες και πατριώτισσες για την συμπαράσταση

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΟΥΖΑ

Σ.Χ


Σημ.Ζείδωρον:11:35 η σελίδα ξαναχάθηκε!για να επανέλθει και πάλι.
Μήπως είναι καλύτερα να γραφτεί σε βίντεο η εκπομπή και να μοιραστεί στα blogs οπότε θα είναι αδύνατον να τα τσεκάρουν όλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: