Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Νεκρός ο μακελάρης της Τουλούζ - Τρεις Γάλλοι αστυνομικοί τραυματίες


Μετά από σχεδόν 36 ώρες αγωνίας, ήρθε το τέλος για το θρίλερ της Τουλούζ. Ο Μοχάμεντ Μεράχ έπεσε νεκρός από τα πυρά της ομάδας RAID που εισέβαλε το διαμέρισμα όπου είχε ταμπουρωθεί ο φερόμενος ως δράστης των δολοφονιών σε Τουλούζ και Μοντομπάν.
Από νωρίς το πρωί είχε φανεί ότι η αυλαία θα έπεφτε σήμερα. Ο Μεράχ θα έβγαινε από το κρησφύγετό του νεκρός ή ζωντανός όπως έλεγαν αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο.

Και λίγο μετά το μεσημέρι, ξεκίνησε η έφοδος. Οι αστυνομικοί της ομάδας RAID χρησιμοποίησαν, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, παραλυτικό αέριο για να ακινητοποιήσουν το δράστη. Μόνο που ο 24χρονος Γάλλος, αλγερινής καταγωγής, δεν ήταν αποφασισμένος να παραδοθεί ούτε να πέσει αμαχητί στα χέρια της αστυνομίας.

Η εισβολή στο διαμέρισμα συνοδεύτηκε από ανταλλαγή πυρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης βρέθηκε κλεισμένος στο μπάνιο του διαμερίσματος. Πυροβόλησε και τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς, τον έναν σοβαρά. Η "απάντηση" ήταν καταιγιστικά πυρά. Και ο άνθρωπος που φέρεται να εκτέλεσε εν ψυχρώ επτά ανθρώπους σε λιγότερο από ένα μήνα, στο όνομα της Αλ Κάιντα, έπεσε νεκρός.

Ολο το χρονικό των δολοφονιών του μακελάρη:
Μακελειό έξω από σχολείο στην Τουλούζ! - 4 οι νεκροί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom