Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η πρώην σέρνει στα δικαστήρια τον Σόρος!

«Με χαστούκισε και προσπάθησε να με πνίξει». Με τις κατηγορίες αυτές σέρνει στα δικαστήρια τον κορυφαίο μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος η πρώην σύντροφός του.

Αιτία της διαμάχης τους ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, το οποίο ο Ούγγρος μεγαλοχρηματιστής είχε τάξει στην 28χρονη πρώην ερωμένη του, τη Βραζιλιάνα ηθοποιό Αντριάνα Φερέιρ, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε να το χαρίσει σε άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε η Φερέιρ στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, διατηρούσε πενταετή δεσμό με τον 80χρονο δισεκατομμυριούχο χρηματιστή από το 2006. Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Σόρος της υποσχέθηκε ότι θα της παραχωρούσε ένα πολυτελές διαμέρισμα αξίας 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων στην καρδιά της Νέας Υόρκης, σε απόσταση αναπνοής από το Σέντραλ Παρκ, αλλά και από το δικό του διαμέρισμα. Ομως, προτού προλάβει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, εκείνος αποφάσισε αναπάντεχα να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Στη μήνυσή της, η Φερέιρ εξηγεί ότι παρά την «άκαρδη» απόρριψή του, το ειδύλλιό τους αναθερμάνθηκε και κατά τη διάρκεια μιας παθιασμένης νύχτας, ο μεγιστάνας τής αποκάλυψε ότι έταξε το εν λόγω διαμέρισμα σε άλλη γυναίκα.

Η Φερέιρ αντέδρασε άσχημα στα νέα και μέσα σε λίγα λεπτά τα αίματα... άναψαν! «Ενώ βρίσκονταν ακόμη στο κρεβάτι, ο Σόρος χαστούκισε τη Φερέιρ στο πρόσωπο και στη συνέχεια έσφιξε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της, σε μια απόπειρα να την πνίξει» αναφέρει χαρακτηριστικά η δικογραφία.

Επιπλέον, η 28χρονη ηθοποιός, γνωστή από τη συμμετοχή της σε βραζιλιάνικες σαπουνόπερες, ισχυρίζεται ότι ο Σόρος πέταξε ένα γυάλινο λαμπατέρ πάνω της. Αυτό δεν την πέτυχε, όμως έπεσε στο πάτωμα και έσπασε σε πολλά κομμάτια τραυματίζοντάς τη στο πόδι, ένα τραύμα για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρία ράμματα.

Τις κατηγορίες διαψεύδουν, από τη μεριά τους, οι δικηγόροι του μεγαλοεπενδυτή, απαντώντας ότι «η υπόθεση είναι εντελώς αβάσιμη» και ότι κίνητρο της Φερέιρ είναι τα χρήματα και το διαμέρισμα του μεγιστάνα.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom