Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Αποκάλυψη βόμβα του Γιάννη Δημαρά για συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά (βιντεο)


Μιλώντας στα Σπάτα, σε πολιτική συγκέντρωση του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, ο πρόεδρος του Κινήματος Γιάννης Δημαράς προσώρησε σε μια “αποκάλυψη βόμβα”...
που ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω βίντεο.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Δημαρά, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς “συμφώνησαν τηλεφωνικά” να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις σε δύο σοβαρά θέματα. Να μην ψηφίσει η πλευρά του ΠΑΣΟΚ την παραπομπή πρώην υπουργών της ΝΔ για την υπόθεση Siemens – να ψηφίσει η πλευρά της ΝΔ το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια.

"Εγώ θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για το Υπουργείο Παιδείας και εσύ θα φύγεις από τη διαδικασία της συνέλευσης του κοινοβουλίου της ολομέλειας (υπόθεση παραπομπής για SIEMENS)” φέρεται να πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιώργο Παπανδρέου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Γιάννη Δημαρά.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο προκύπτει βεβαίως σοβαρό ηθικό πολιτικό θέμα γενικώς, κυρίως όμως προκύπτει σοβαρότατο εσωκομματικο θέμα τόσο για το ΠΑΣΟΚ όσο και για τη ΝΔ (που φαίνεται να μην υπολόγησε καθόλου τη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ που χαρακτήρισαν το νομοσχέδιο “μία απο τις χειρότερες σελίδες στην ιστορία των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ” αλλά και να αγνόησε εντελώς στελέχη της όπως η πρώην υπουργός παιδείας Μαριέτα Γιαννάκου που χαρακτήρισε το νομοσχέδιο “παρωδία”).

katestimeno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom