Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Οι νεκροί της Marfin!Μια ανάρτηση αφιερωμένη στον κύριο Παπούλια

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες όλα τα καθώς πρέπει δίκτυα κάνουν ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε.
Εμείς θα σταθούμε σε μια και μόνο μέρα αυτής της χρονιάς.
Ηταν 5 Μαϊού 2010,τη χειρότερη ίσως χρονιά της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.Η Ελληνική Βουλή συζητούσε το μνημόνιο που μας επέβαλαν οι ξένοι αφεντάδες των αφεντάδων μας κι ο λαός της Αθήνας διαδήλωνε ενάντια στα πλέον αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίστηκαν ποτέ!
Τα ΜΜΕ απεργούσαν,ως συνήθως όταν έχουμε μεγάλα γεγονότα.
Μεσημέρι,η διαδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη και οι "γνωστοί άγνωστοι" έψαχναν εναγωνίως για νεκρούς.Αυτοί βρήκαν το στόχο,η δικαιοσύνη 7 μήνες μετά δεν τους έχει βρει!
Πυρπολήθηκε το κατάστημα της Marfin στη Σταδίου,όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τρεις αθώοι άνθρωποι κι ένα αγέννητο μωρό!Αυτοί οι νεκροί θα στιγματίζουν για πάντα την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κι όσους άλλους ψήφισαν τα μέτρα,όπως οι νεκροί του Κ.Μαρούση θα στιγματίζουν αιωνίως την Κυβέρνηση της ΝΔ και το Βασίλη Κοντογιαννόπουλο!
Εμείς πρώτη μέρα του χρόνου σήμερα θα αναδημοσιεύσουμε τις αναρτήσεις μας εκείνης της μαύρης μέρας και της επομένης 6ης Μαϊού!
Ετσι για να μη ξεχνάμε!
Εξαιρετικά αφιερωμένες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,που από χτες ξεσπαθώνει κατά του πολιτικού κατεστημένου.Μιλάει για κλέφτες,μιλάει  για φυλακές αλλά δεν μας λέει ούτε ένα όνομα ούτε ποιος θα τους βάλει στη φυλακή.

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Δυστυχώς υπάρχουν τρεις νεκροί

Δυστυχώς όπως μετέδωσε μόλις αυτή τη στιγμή η τηλεόραση του ΣΚΑΪ υπάρχουν τρεις νεκροί στην Εγναντία Τράπεζα της Σταδίου.
Την είδηση ανακοίνωσε και ο πρόεδρος της Βουλής στο κοινοβούλιο!
update:Απόψε δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των τριών ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στην Marfin.Eίναι η Παρασκευή Ζούλια 35 ετών,η Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών και ο Επαμεινώνδας Τσακαλης 36 ετών.




Με τι κουράγιο χειροκροτάτε μωρέ;

16 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΆΤΟΡΕΣ ΣΧΕΔΌΝ ΠΆΝΤΑ ΣΕ ΕΓΡΉΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΈΝΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ!!!.ΟΙ ΗΓΈΤΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ???ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ?..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ....... ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ???....

Ανώνυμος είπε...

Μπήκες δυναμικά βλέπω.
Σιγά να μήν υδρώσει το αυτί τους.
Καλή χρονιά Δημήτρη μου.

blackbedlam είπε...

Δημήτρη καλή χρονιά.Όπως και αν ερμηνεύεται αυτό για τον καθένα από εμάς.
Επειδή όμως τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε, είναι κοινά για όλους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο,πρέπει να αποφασίσουμε ότι αν θέλουμε να απεμπλακούμε από τον εφιάλτη από κοινού και να τον αντιμετωπίσουμε.
Ας ελπίσουμε ότι τον καινούργιο χρόνο, θα είμαστε ποιο δυναμικοί, ποιο αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί.
Καλή σου χρονιά, για σένα και την οικογένειά σου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς αγαπητέ Χριστόδουλε αυτοί θα δρουν πάντα στην υπηρεσία του παρα-Κράτους!Ο κύριος Παπούλιας όπως βλέπεις εξαντλείται στα ευχολόγια και στις διαπιστώσεις!Να είσαι καλά και Καλή Χρονιά σου εύχομαι με υγεία πάνω απ' όλα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλτατε Θαλασσοκράτορα Καλή Χρονιά επίσης με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!Βλέπεις δεν μας αφήνουν ν' αγιάσουμε ούτε την πρωτοχρονιά.Τι του ήρθε του Παπούλια ν' αρχίσει τις διαπιστώσεις και τα ευχολόγια και τη συμπόνοια για τους ασθενέστερους;Που ήταν όταν το κόμμα του ψήφιζε τα μέτρα;Που ήταν όταν ψήφιζαν το νόμο περί "ανευθυνότητας" υπουργών;Αυτά για να μη σε συγχίσω και σένα μέρα που είναι!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή μου ΒΒ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά,με υγεία πάνω απ' όλα!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και μακάρι η δυναμικότητα που εύχεσαι να φανεί στην πράξη απ' όλους μας.Αν και κάποιοι ακόμα και τώρα βολεύονται,μόλις προχτές δημοσιεύθηκαν οι διορισμοί που έκανε ο αξιότιμος κύριος Λοβέρδος.

αντωνης είπε...

Αυτο ειναι δυναμικη αρχη για το νεο ετος, μπραβο για την πρωτη αυτη αναρτηση!!!

Τον Παπουλια βαριεμαι και να τον σχολιασω σημερα, ουτε και ξερω τι εχει πει.
Αν και δεν εχει καμια σημασια, ειναι χαρακτηριστικο δειγμα πολιτικαντη που χωρις να εχει κανει τιποτα σχεδον καλο για την πατριδα εφτασε να ειναι και ΠτΔ.

Τελος παντων, ας μην αρχισω πρωτοχρονιατικα, εχουμε καιρο να τα πουμε αυτα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά Αντώνη,σ' ευχαριστώ!
Πάλι τα ίδια είπε "να μπουν οι κλέφτες φυλακή" και "να ενισχυθούν οι ασθενέστερες τάξεις"!!!Μόνο που όπως και στη Μαρφίν τα είπε μετά την τραγωδία έτσι και τώρα ό,τι θυμάται χαίρεται.Μάλλον πάει να γίνει το αντίπαλο δέος του Πάγκαλου,ο ένας να βρίζει το λαό κι ο άλλος να τον καλοπιάνει!Δεν υπάρχει ντροπή φίλε!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αχ Δημητρη μου....αν ειχαν εστω και ιχνος τσιπας ολα αυτα τα γουρουνια πανω τους, δεν θα ειχαμε φτασει στο σημειο που φτασαμε...
Εδω δεν τους ενοιξε για ολη την Ελλάδα, θα νοιαστουν για τρια ατομα;;;;;;;;;;

marianaonice είπε...

Άστα βράστα!
Σιγά μη νοιαστούν!
Εκ των υστέρων πάντα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα.

Καλή χρονιά!

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΘΕΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ "ΑΙΡΕΤΩΝ"ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ..

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ!...ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ,Η ΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Μ ΑΥΤΗΝ!...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου δεν φτάνει που δεν νοιάζονται αλλά προκαλούν κι απο πάνω!Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κοντά 35 χρόνια σε θέσεις εξουσίας.Τώρα πήρε χαμπάρι για κλέφτες,φοροφυγάδες κι εξαθλιωμένους Ελληνες.Οταν αυτός και οι όμοιοί του μας οδηγούσαν ως εδώ που ήταν;Αλλά και τώρα αν πραγματικά νιώθει αυτά που λέει γιατί δεν δηλώνει μια αξιοπρεπή παραίτηση και να τους πει κι από πάνω πως τους σιχάθηκε;

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Μαριάνα σ' ευχαριστώ,Καλή Χρονιά να 'χεις και συ με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!
Αυτά τα κροκοδείλια δάκρυα είναι που ενοχλούν γιατί είναι για τα μάτια του κόσμου χωρίς κανένα αντίκρυσμα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Χριστόδουλε καλά κάνεις και δεν παρακολουθείς τους φαύλους γιατί μόνο την πίεση μας ανεβάζουν και τίποτα ουσιαστικό δεν λένε!
Δεν σε παρεξηγεί κανένας φίλε μου για τυχόν λάθη αλλά αν δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η όρασή σου μήπως θα ήταν καλό ν' αποφεύγεις την οθόνη του υπολογιστή.Δεν ξέρω αλλά υποθέτω θα σε κουράζει!

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ;ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ;;;;

Read more: Go to TOP and Bottom