Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

“Τούρκος” έγινε ο Τράγκας με το Σκάι για την επανάσταση του 1821!



Ο Γιώργος Τράγκας βλέπει την εκπομπή και μέσα από το ραδιόφωνο του Real FM ξεσπά κατά πάντων και κυρίως κατά των συντελεστών της σειράς του Σκάι!
Με φωνή που κόντευε να σπάσει τα μικρόφωνα, έξαλλος και εκτός εαυτού, χτυπώντας τα χέρια στο τραπέζι, άρχισε να στηλιτεύει τον τρόπο που παρουσίαζε η εκπομπή ότι ζούσαν οι Έλληνες επί Τουρκοκρατίας.
Μαθαίνουμε τώρα ότι τα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν ήταν σκλαβιά, ήταν ευημερία, υπήρχε ανεξιθρησκία και όλα τα ωραία, τουλάχιστον για τους 3 πρώτους αιώνες!!!
Δε θέλαμε λοιπόν να απελευθερωθούμε 400 χρόνια. Κάτι μας έπιασε στο τέλος! Καλά τα λέει ο κ. Βερεμής. Μα τι μας έπιασε και γκρεμίσαμε τέτοια ευημερία, τέτοια αρμονία, τέτοια ανάπτυξη;» σημείωσε ειρωνικά στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος.
http://blogingr.blogspot.com/
Σημείωση Ζείδωρον: Ζητάμε συγνώμην για κάποιες λέξεις που "ξεστομίζει" ο δημοσιογράφος!
Οπως θα δείτε όμως είναι λόγια των αγωνιστών του 21 που σύγχρονοι "διαμορφωτές" της ιστορίας μας και συνδαιτυμόνες της λέσχης Bilderberg βάλθηκαν να απαξιώσουν κι αυτούς και την επανάσταση.

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Μήπως θα πρέπει κι εμείς να ξεσπαθώσουμε ετσι μπας και δουμε επιτέλους καλιμεντο;

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένους τους έτσουξε και αντιδρούν κατ΄αυτόν τον τρόπο:
http://kapistri.blogspot.com/2011/01/binteo.html

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου ότι μπορούμε κάνουμε!
Τι παραπάνω να κάνουμε;

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε το έχω υπ' όψη μου αυτό που λέει ο γνωστός Μπάμπης ο Παπαδημητρίου!Ολοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Γιώργος Τράγκας,δεν είναι άγιος και το λέει κι ίδιος κάθε πρωί στην εκπομπή του.Εχει στήσει του κόσμου τα έντυπα κι έχει φάει τον αγλέορα,όμως όλοι πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως έχει τα ούμπαλα να τα βάζει με τις εκάστοτε κυβερνήσεις επώνυμα και στα ίσα.Κάποτε,όταν δούλευε στον Αλαφούζο,τον είχαν πρώτο βιολί κατά του Μητσοτάκη ενώ τώρα έχει βίλα στις Κάννες.Ακόμα κι αν έχει σίγουρα δεν την αγόρασε χτες!!!!
Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί το λένε τώρα;Σίγουρα τους έτσουξε το άγριο κράξιμο!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom