Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Γιουχάισαν τον Πάγκαλο απόψε στο Μέγαρο Μουσικής


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ από το Fimotro
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Άγρια γιούχα από δεκάδες πολίτες έφαγε πριν από λίγο ο Θ. Πάγκαλος στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γκάτσου με την Μαρία Φαραντούρη να ερμηνεύει τα καλύτερα τραγούδια του. Προς στιγμήν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σάστισε και απέφυγε να δώσει συνέχεια. Όταν όμως συνεχίστηκαν οι αποδοκιμασίες ήρθαν 3 άνδρες της Ασφάλειας του Μεγάρου Μουσικής για να επιβάλλουν την τάξη. Ο Πάγκαλος αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια και οι αγανακτισμένοι πολίτες συνέχιζαν να τον βρίζουν!...

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΧΥΤΗΡΗΣ ΕΦΑΓΑΝ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Χωρίς την σύζυγό του πήγε στο Μέγαρο Μουσικής ο Θ. Πάγκαλος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συνοδευόταν από τον Τηλέμαχο Χυτήρη, ο οποίος αποδοκιμάστηκε και αυτός.
Το επεισόδιο έγινε πριν από περίπου 15 λεπτά. Περίπου 15 νεαροί που είχαν πάει να παρακολουθήσουν την εκδήλωση είδαν στο φουαγιέ τους δυο υπουργούς και άρχιζαν να τους λούζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Μεταξύ αυτών. "Χοντρέ είσαι λαμόγιο"! "Πόσα πήρες ρε για να μας βρίζεις;" και άλλα τέτοια... όμορφα λογάκια.

ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΥΤΗΡΗΣ!
Εξαφανίστηκε, μάλλον προς Λαγονήσι μεριά. Έφυγε στο διάλειμμα ο Πάγκαλος, αμέσως μετά το επεισόδιο στο Μέγαρο Μουσικής, στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γκάτσου, εκδήλωση στην οποία τραγούδησε η Μαρία Φαραντούρη.
Ο Χυτήρης επέστρεψε χωρίς να τον καταλάβει κανείς. Στις ερωτήσεις φίλων και γνωστών έκανε πως δεν τον ήξερε. Λίγο πριν, ο Πάγκαλος εξαφανίστηκε! Ο Πεταλωτής που ενημερώθηκε και τον έπαιρνε τηλέφωνο ενημερώθηκε για τα συμβάντα;

1 σχόλιο:

ephee είπε...

\m/

Τέτοια να διαβάζω να μου φτιάχνεις τη μέρα! (έστω...το απόγευμα!)

Read more: Go to TOP and Bottom