Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Που "φιλοξενούνται" οι λαθρομετανάστες και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του μεγάρου


Επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν να μάθουν για το κτίριο στο οποίο εγκαταστάθηκαν από τα ξημερώματα οι 237 λαθρομετανάστες-απεργοί πείνας της Νομικής αλλά και για τον ιδιοκτήτη του,ψάξαμε,μάθαμε και σας παραθέτουμε σημαντικές πληροφορίες:
Το πρόσφατα ανακαινισμένο Μέγαρο Υπατία, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Πατησίων, συνολικά 1.240 τετραγωνικών μέτρων και τεσσάρων ορόφων,είναι κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, Αλέξανδρο Νικολούδη. Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα της γαλλικής neo-baroque στην Αθήνα. Είναι επίσης πολύ κοντά στην Πλατεία Αιγύπτου και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σήμερα εκεί έχει την έδρα του το Ινστιτούτο Υπατία.
Πατήστε εδώ για να δείτε που "φιλοξενούνται" οι δυστυχείς "όμηροι" των κομματικών συμφερόντων!
 Ιδιοκτήτης του εν λόγω κτιρίου είναι ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων Κάπα Research κύριος Ντίνος Ρουτζούνης.
Πατήστε εδώ για να μάθετε λίγα πράγματα για τον άνθρωπο και τη σταδιοδρομία του.Το ηχητικό απόσπασμα είναι από την εκπομπή των Δημήτρη Σταυρόπουλου και Δήμου Βερύκιου στο ράδιο 9 σήμερα το πρωί!
Τώρα για το ποιος πληρώνει το  υπερπολυτελές "ξενοδοχείο" ή αν είναι χορηγία και ποιων θα σας γελάσουμε.

4 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δεν είμαστε καλά !!!!!

Κακώς στην "Ναυσικά " Του Αστέρα της Βουλιαγμένης έπρεπε να τους εγκαταστήσουν . Αλλά θα μου πείς πέφτει λίγο μακριά για τους,,,,επισκέπτες τους, των οποίων η ανεμπόδιστη προσέλευση συμπεριλαμβανεται στους όρους τους....

Μαίρη (Ginger) είπε...

Φίλε μου απάντησες τις απορίες που είχα εκφράσει χθες εκτός από μία. Και πως θα μπορούσες άλλωστε.

Τι του υποσχέθηκα του ιδιοκτήτη?

Νομίζω ότι αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι ΑΥΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτά παθαίνει όποιος δέχεται να κυβερνηθεί από Σουηδοαμερικανοεβραίους. Μήπως μολις αρχίσαμε να βλέπουμε τα παράξενα? Ενας Θεός ξέρει τι μας επιφυλλάσουν ακόμα. Το ΔΝΤ είναι ευτυχία, οι Τουρκοκρατία ευδαιμονία....και οι λαθρομετανάστες καλύτεροι από αδέλφια μας. Καλή μας νύχτα σίγουρα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου όπως πολύ σωστά λες η Βουλιαγμένη πέφτει μακριά για όλους!
Απέναντι όμως από το Πολυτεχνείο είναι ανά πάσα στιγμή μια έτοιμη βόμβα,μακάρι να μην εκραγεί ποτέ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Ginger αν προσέξεις καλά αυτά που λέει ο Δήμος Βερύκιος ίσως πάρεις απάντηση και σ' αυτό το ερώτημα.
Καμιά φορά μπορεί να μην εισπράττεις αλλά να ξοφλάς.....
Για τα υπόλοιπα που γράφεις,έτσι ακριβώς είναι και φοβάμαι πως δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα.Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε να γίνουμε Τυννησία,ούτε Αίγυπτος.
Να είσαι καλά,καλό Σαββατοκύριακο!

Read more: Go to TOP and Bottom