Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό


Eκπληξη μεγατόνων!
Η "μεταγραφή" του χειμώνα αφορά προπονητή κι όχι παίκτη.
Η σημαία της ΑΕΚ, ο Στέλιος Μανωλάς θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλέκου Αλεξανδρή στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.Η είδηση κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Τρίτης και λέει ότι οι Πειραιώτες είχαν συζητήσεις με τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ,ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα Νέων.Ομως και οι δυο πλευρές διαψεύδουν ότι υπήρξε μεταξύ τους συμφωνία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας των Ακαδημιών είχε προαναγγείλει ριζικές αλλαγές και μία "νέα εποχή" αλλά κανείς δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να χτίσει από την αρχή τις Ακαδημίες του συλλόγου, ώστε να φανούν όσο το δυνατόν αποτελέσματα και μία νέα "φουρνιά" παικτών να δώσει "εξετάσεις" για να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής μάλλον αναλαμβάνει τεχνικός στον Πανσεραϊκό και στον Πειραιά έψαχναν τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη του.

Ήρθαν σε επαφή με τον Στέλιο Μανωλά,ο οποίος μετά τις διαπραγματεύσεις που έγιναν συμφώνησε.Οπως γράψαμε και παραπάνω οι δυο πλευρές το διαψεύδουν αλλά η είδηση έχει κάνει το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων και οι γνωρίζοντες επιμένουν για την ορθότητά της.

Ο Μανωλάς έχει ξαναδουλέψει με αυτές τις ηλικίες όταν πέρασε από τον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων κι έχει τη σχετική εμπειρία.
Κάποιοι μάλιστα συνδιάζουν την πρόσληψη του Στέλιου Μανωλά με επικείμενη μεταγραφή του νεαρού Κώστα Μανωλά στην ομάδα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι παρ' ότι ο μικρός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ.

2 σχόλια:

( fortounata) είπε...

όλα αλλάζουν αν πέφτει χοντρό χρήμα.καλό ξημέρωμα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνάτα μου να δούμε αν είναι αλήθεια πρώτα.Είναι πολύ χοντρό δεν θέλω να το πιστέψω!
Να είσαι καλά,καλημέρα!

Read more: Go to TOP and Bottom