Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Σκούζουν για την κατάληψη της Νομικής και κλείνουν τα μάτια στην κατάληψη της Χώρας


Από προχτές 23 Ιανουαρίου το θέατρο του παραλόγου μεταφέρθηκε σε κεντρική σκηνή των Αθηνών!
237 λαθρομετανάστες κατέπλευσαν από την Κρήτη με το πλοίο της "Αγάπης" στο λιμάνι του Πειραιά κι ανηφόρισαν στη Νομική σχολή των Αθηνών με την απόλυτη γνώση και την ανοχή-συμπαράσταση όλων όσων τώρα σκούζουν για την κατάληψη του χώρου.
Στο ρόλο του ταξιδιωτικού(;) πράκτορα αριστερές φοιτητικές νεολαίες και γνωστές ΜΚΟ,στο ρόλο των χορηγών επικοινωνίας όλα τα ΜΜΕ που τρίβουν τα χέρια τους και σιγοντάρουν την παράταση της κατάληψης (κι εύχονται ενδόμυχα επέμβαση των ΜΑΤ),στο δε ρόλο του υπερπαραγωγού της παράστασης η ίδια η Κυβέρνηση που γνώριζε (δια των Λιμενικών και Αστυνομικών αρχών) τα πάντα  από μέρες πριν κι όμως επέτρεψε στους 237 κομπάρσους να ολοκληρώσουν τις σκηνοθετημένες πράξεις τους με επιτυχία.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η προβολή της κατάληψης της Νομικής φούντωσε το ίδιο βράδυ που κατατέθηκε στη Βουλή το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής  για τη Ζίμενς.Ενα πόρισμα που διαπίστωνε ζημιά του δημοσίου ύψους 2 δισ. ευρώ και μόνος  ένοχος ο κύριος... Κανείς!
Οι δε πρυτανικές αρχές στο ρόλο του Πόντιου Πιλάτου ως γκεστ σταρ θέλουν και την πίτα ακέρια και το λύκο χορτάτο.Και ανθρωπιστές και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι με κοινωνικές ευαισθησίες αλλά ούτε κουβέντα για συνάντηση με τον πλέον αρμόδιο υπουργό Προ-πο.
Ως μαϊντανοί κι αυτοί συναγωνίζονται  στο λεκτικό  πινγκ-πονγκ για το τις πταίει κι εμπλέκονται σε ατέρμονες συζητήσεις για το άσυλο!
Μέχρι κι ο πρωθυπουργός παρενέβη κι έκανε συστάσεις για το θέμα λες κι οι αρμόδιοι φορείς δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.
Ολοι σκούζουν για την κατάληψη της Νομικής και κλείνουν τα μάτια στην κατάληψη της Χώρας!
Οι λαθρομετανάστες που ζουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπολογίζονται σε πάνω από ένα εκατομμύριο,οι Ελληνες σε λίγο θα γίνουν μειονότητα στον τόπο τους κι όμως δεν νοιάζεται κανένας ή μάλλον νοιάζεται ο κύριος Παπουτσής που θα βάλει το συρματόπλεγμα στον Εβρο και θα περιφράξει το κοτέτσι!
Το φιτίλι που άναψαν,αυτοί που το άναψαν,με την κατάληψη της Νομικής αν δεν σβήσει εγκαίρως θα σκάσει τη βόμβα της λαθρομετανάστευσης με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους μας.
Καλώς ο ανθρωπισμός,καλές οι ευαισθησίες,κανένας δεν επιθυμεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο αλλά ήδη φτάσαμε στο σημείο σε κεντρικές γειτονιές της πρωτεύουσας να μη τολμάς να περπατήσεις.Αφήστε δε την παράνομη κι ανασφάλιστη εργασία.
Ως εδώ και μη παρέκει κύριοι.
Σταματήστε να παίζετε τα κομματικά σας παιχνίδια στην πλάτη του Ελληνικού λαού!

6 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Καλώς ο ανθρωπισμός,καλές οι ευαισθησίες,κανένας δεν επιθυμεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο αλλά ήδη φτάσαμε στο σημείο σε κεντρικές γειτονιές της πρωτεύουσας να μη τολμάς να περπατήσεις.Αφήστε δε την παράνομη κι ανασφάλιστη εργασία.
Ως εδώ και μη παρέκει κύριοι.
Σταματήστε να παίζετε τα κομματικά σας παιχνίδια στην πλάτη του Ελληνικού λαού!


Ως εδώ και μη παρέκει........

ANNA FLO είπε...

Εγκληματική εκμετάλλευση των μεταναστών χαρακτηρίζω εγώ αυτή την κίνηση. Εκείνο που δεν άκουσα ποτέ είναι μια εξήγηση στην εξής απορία μου: αφού εδώ οι λαθρομετανάστες κόπτονται για τα δικαιώματά τους σε μια καλύτερη ζωή, αφού αγωνίζονται γι αυτό, γιατί δεν μένουν στην πατρίδα τους να παλέψουν για μια δημοκρατική χώρα, να εργαστούν για να αναπτύξουν το κράτος τους;;
Απλά κάποιοι τους πληρώνουν για να δημιουργήσουν φασαρίες στη χώρα Είναι οι πιο επικίνδυνοι-κατά τη γνώμη μου- για την Ελλάδα αυτού του είδους οι πολίτες!!! Και να αφήσουμε τον ανθρωπισμό στην άκρη...μην τον λερώνουμε!!!
Όσο για την σύμπτωση του πορίσματος της Σίμενς με την κατάληψη, Δημήτρη δεν νομίζω ο λαός να έδωσε ιδιαίτερη βάση στο πόρισμα. Ήταν ήδη γνωστό το αποτέλεσμα των ερευνών των κομμάτων μέρες πριν!!!!
Και όλοι ξέρουμε τα περί παραγραφής και φυσικά δεν δίνουμε σημασία για ένα παραγεγραμμένο σκάνδαλο...που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης!!!!!
Καλό απόγευμα

zeidoron dtsoukas είπε...

Ως εδώ και μη παρέκει Ρίκη μου για όλους εμάς!Υπάρχουν όμως και κάποιοι που με όλα αυτά και κονομάνε και χτίζουν καριέρες!Αστα μη τα σκαλίζεις βρωμάει η υπόθεση,ψάξε μάθε για τις ΜΚΟ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αννα μου πολύ σωστά όσα γράφεις και επιβεβαιώνονται με την εξέλιξη που είχε απόψε η ιστορία:
4 ΜΚΟ συμφώνησαν με τις πρυτανικές αρχές να τους μεταφέρουν αύριο σε άλλο κτήριο!
Τι κέρδος έχουν οι ΜΚΟ και με ποια ιδιότητα ανακατεύονται.Επίσης γιατί δεν συνελήφθη ο πλοίαρχος που τους μετέφερε από την Κρήτη;Πως πέρασαν από τις Λιμενικές αρχές της Κρήτης και του Πειραιά,πως έφτασαν στην Αθήνα.Παίζονται χοντρά παιχνίδια και κάποιοι τα κονομάνε πουλώντας ανθρωπισμό!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Για βοηθα λιγο αν εχεις κατι συγκεκριμενο....να μη κουραζομαι δηλαδη ψαχνοντας............χα χα

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου διάβασε αυτό κι αυτό και θα καταλάβεις αρκετά για το ρόλο των ΜΚΟ!