Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ξανά "στόχος" τρομοκρατών ο Νίκος Κοτζιάς! - Απείλησαν να τον σκοτώσουν με μια σφαίρα τυλιγμένη σε... ραβασάκι!!!


Για μια ακόμη φορά ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, γίνεται "στόχος" τρομοκρατών,αφού μια σφαίρα τυλιγμένη σε μια επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών και είχε παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό!

Η επιστολή αναφερόταν σύμφωνα με πληροφορίες, στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και στο ζήτημα του Μακεδονικού που εκ των πραγμάτων έχει πάρει πάνω του ο υπουργός.

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» αν και δεν έχει γίνει γνωστό το όλο συμβάν, όπως και το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία, η σφαίρα εστάλη αμέσως για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού (!) πυροβόλου όπλου ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας.

Παράλληλα για όλη την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα αλλά και ο Πρωθυπουργός.

Η επιστολή η οποία συνοδευόταν από την σφαίρα έγραφε: «Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες».

«Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: Θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους βουλευτές!

Μάλιστα, καταλήγει με παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα για… πραξικόπημα! «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ», τονίζει.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο το τελευταίο διάστημα. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Νίκος Τόσκας είχε αποκαλύψει πως επίσης υπήρχαν απειλές εναντίον του υπουργού Εξωτερικών.

Κάτι ακόμη που έχει την… σημασία του για το timing της υπόθεσης, είναι πως σε λίγα 24ωρα ο υπουργός Εξωτερικών θα ταξιδέψει στα Σκόπια, προκειμένου να συνεχίσουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, πάντως, ο κύριος υπουργός Εξωτερικών δεν φαίνεται να πτοείται από τις συνεχιζόμενες απειλές εναντίον του. Σύμφωνα με πηγές, οι απειλές αυτές δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στην αποφασιστικότητά του για την επίτευξη αμοιβαία αποδεκτής λύσης που θα εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των «Νέων Σαββατοκύριακο» 17-18/3/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom