Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΤΩΡΑ: Υπο πολιορκία συμβολαιογραφείο στην Πανεπιστημίου! Διαδηλωτές "σκαρφάλωσαν" σε κλούβα των ΜΑΤ (φωτο & βίντεο)

Πόλεμος ανακοινώσεων από συμβολαιογράφους και κινήματα
Αύριο λογικά θα βγουν και οι "53 του ΣΥΡΙΖΑ" να καταγγείλλουν την.... κυβέρνηση!!!

Παράδοση έχει γίνει πλέον κάθε Τετάρτη ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στις Ενώσεις Συμβολαιογράφων και στα Κινήματα κατά των Πλειστηριασμών. Και σήμερα μέλη των
κινημάτων κατά των πλειστηριασμών έχουν συγκεντρωθεί έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Πανεπιστημίου.

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας και άλλων κινημάτων έχουν συγκεντρωθεί έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Πανεπιστημίου 46. Υποστηρίζουν ότι γίνεται πλειστηριασμός ισόγειου καταστήματος 162,5 τμ στη Λάρισα, με 1η προσφορά στα 85.000 ευρώ για υποθήκη 138.000 ευρώ.
Η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη ενώ στην στοά βρίσκεται και κλούβα της αστυνομίας. Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα ενώ κούνησαν με τα χέρια τους και την κλούβα. Μάλιστα, ο αρχηγός της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης πήρε μία σκάλα και ανέβηκε στην κλούβα!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του newsit.gr


Όπως αναφέρουν οι διαδηλωτές μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που έχουν ανακοινωθεί για αυτήν την Τετάρτη είναι:
– Διαμέρισμα στα Καμίνια για  χρέος 50.000 ευρώ με 1η προσφορά 81.000 ευρώ.
– Διαμέρισμα στην Ακαδημία Πλάτωνος για χρέος 100.000 ευρώ
Παράλληλα αναφέρουν ότι εκπλειστηριάζονται δεκάδες ακίνητα για χρέη κάτω των 300.000 ευρώ.

Συμβολαιογράφοι: Κάποιοι παραπληροφορούν συνειδητά

Επιθετική ήταν και σήμερα η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου. Κάνουν λόγο για παραπληροφόρηση από ορισμένους και τονίζουν ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας δίνουν στη δημοσιότητα τα πραγματικά στοιχεία των υπό πλειστηριασμών ακινήτων. Ειδικότερα – όπως αναφέρουν – ο πλειστηριασμός που αφορά ισόγειο κατάστημα στη Λάρισα και είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή της Πανεπιστημίου στην Αθήνα αφορά οφειλή 469.000 ευρώ που προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου που καλύπτει το συγκεκριμένο ακίνητο.
«Επομένως», αναφέρουν, «αν κάποιες συλλογικότητες ενδιαφέρονται πραγματικά να προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία έχουν δύο επιλογές: κατ΄ αρχάς να πάψουν να διαβάζουν και να επικοινωνούν λάθος τα στοιχεία των πλειστηριασμών και δεύτερον να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη ποιες διεξόδους έχουν και ποιο είναι το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις εν λόγω διαδικασίες. Κατανοούμε βέβαια απόλυτα ότι οι δύο αυτές επιλογές δεν είναι τόσο θεαματικές, αλλά σίγουρα όμως είναι ουσιαστικές. Ο δρόμος δε της συκοφαντίας, των απειλών, των εκβιασμών, που μόνο στόχο έχουν να διαβάλουν και να προσβάλλουν επαγγελματικά και προσωπικά εκπροσώπους του κλάδου μας, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς ευτυχώς για τη δημοκρατία μας υπάρχουν τα νομικά εκείνα εργαλεία που μπορούν να δώσουν απάντηση σε πράξεις και διατυπώσεις που στερούνται νομιμότητας. Άλλωστε σχετικές πρωτοβουλίες έχουν ήδη δρομολογηθεί».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom