Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Με το φτωχικό 1-0 ο Παναιτωλικός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα (φωτο & βίντεο)

Ενας Κόντε δεν φέρνει πάντα την... άνοιξη!

Επανεκίνηση σήμερα του πρωταθλήματος της Super League από το Αγρίνιο,όπου ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 26η αγωνιστική κι έδωσαν τη μάχη για την 5η θέση.

Μετά από έναν άχρωμο αγώνα,με πολλές όμως φάσεις,ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή είχε την κατοχή της μπάλας και φαίνονταν πιο επιθετικός,πλην όμως ο Παναιτωλικός  παρότι έμοιαζε παθητικός είχε τις έξυπνες και γρήγορες αντεπιθέσεις με τον Μάζουρεκ σε μεγάλα κέφια....

Γκολ στο 14' για τον Παναιτωλικό: Ωραία κάθετη μπαλιά του Μάζουρεκ στον Ντίας,ο οποίος γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Πάουλο,ο οποίος έκανε από κοντά το 1-0.(δείτε το εδώ)

Το γκολ του Παναιτωλικού πάγωσε τους Γιαννιώτες,που άργησαν να συνέλθουν και όταν προσπάθησαν για την ισοφάριση όλες οι μπάλες είχαν παραλήπτη τον Κόντε,όμως ένας Κόντε δεν φέρνει την... άνοιξη.!

Στο 27' η καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ,όταν στο δυνατό σουτ του Κόντε, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Στο 35' ο ΠΑΣ εκτέλεσε κόρνερ, ο Κόντε έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Εντυπωσιακό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 39' από τον Ρόσα,μπλόκαρε εύκολα ο Βελίδης.

Στο 43' σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά , γύρισμα του Κόντε μέσα στην περιοχή όμως η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Παναιτωλικού και ο Κυριακίδης μπλόκαρε εύκολα.

Λήξη ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 1-0.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες με τον ΠΑΣ να μπαίνει φορτσάτος,αλλά πολύ γρήγορα έμεινε με δέκατα παίκτες μετά από μία αψυχολόγητη ενέργεια του Αποστολόπουλου.


Στο 47' ένα φάουλ για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από χέρι του Ντίας στο όριο της περιοχής (μπορεί να ήταν και μέσα).Στο 48' το εκτέλεσε ο Κόντε χαμηλά,η μπάλα ενώ κόντραρε,πέρασε από το τοίχος και ο Κυριακίδης μπλόκαρε.


Στο 53' κόκκινη κάρτα στον Αποστολόπουλο,ενώ η μπάλα ήταν άουτ, ο Μπράβο προσπάθησε να σηκωθεί από το έδαφος και ο παίκτης του ΠΑΣ τον χτύπησε στο κεφάλι.

Από σημείο αυτό που ο ΠΑΣ έπαιζε με δέκα παίκτες ο Παναιτωλικός βγήκε πιο μπροστά,ενώ ο Κόντε συνέχισε να είναι η επιθετική αιχμή των φιλοξενούμενων....

Στο 61' σέντρα του Νικολιά, και πάλι ο Κόντε πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή,αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.

Και πάλι στο 78' ο Κόντε από καλή θέση μετά από μπαλιά του Χέλκβιστ δεν μπόρεσε να σκοράρει σουτάροντας άουτ!

Στο 88' σε μία σύγκρουση του Ιταμπέλ με τον Βελίδη τραυματίστηκαν και οι δύο,με τον παίκτη του Παναιτωλικού να αποχωρεί.

Στο πρώτο λεπτό των πεντάλεπτων καθυστερήσεων του αγώνα ο Λίλα επιχείρησε να κρεμάσει τον Κυριακίδη από μακριά,αλλά δεν τα κατάφερε.

Πάλεψε δυνατά ως το τέλος ο ΠΑΣ για ένα γκολ,όμως σε όλες τις φάσεις έψαχναν τον Κόντε κι έτσι μοιραία έχασε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με το φτωχό 1-0.


Ακόμα μία νίκη,έστω και αγχωτική,για τον Παναιτωλικό που τον έφερε πιο κοντά στη διεκδίκηση της 5ης θέσης αν και οι αγώνες που ακολουθούν δεν είναι εύκολοι.

Μαχητικός ο ΠΑΣ Γιάννινα,αλλά με έναν μόνο Κόντε στην επίθεση δεν έρχεται η άνοιξη!

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μπράβο, Μάζουρεκ(λ.τ. 63' Ιταμπέλ), Ρόσα, Ντίας(λ.τ. 71' Κλέσιο), Πάουλο, Μαρινάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ(74' Βακράκος) και Γιαννιώτης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος(73' Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Κόντε, Χαλκιαδάκης, Γαρουφαλίας(62' Λίλα), Μανθάτης(57' Νικολιάς), Βιντάλ και Αποστολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom