Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ: Επεισόδια στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Πετροπόλεμος,μαγκούρες και χημικά (φωτο & βίντεο)

Καταγγελία αγροτών: Μας χτύπησαν

Τα αίματα άναψαν πριν από λίγο έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης όπου είναι συγκεντρωμένοι αγρότες από την Κρήτη με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια.

Οι αγρότες άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των ΜΑΤ, με
αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια καθώς επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο του υπουργείου. Τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Αρκετοί ήταν οι αγρότες που με τις κατσούνες τους χτύπησαν τις ασπίδες των ΜΑΤ, άλλοι αναποδογύρισαν ζαρντινιέρες και κάδους, ένω έβαλαν και φωτιά σε έναν από αυτούς!

Μετά τα επεισόδια που προηγήθηκαν, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τουλάχιστον τρεις αγρότες. Τους πέρασαν χειροπέδες και τον έναν τον έβαλαν να καθίσει σε μια... καρέκλα. "Δεν είμαι εγκληματίας" φώναζε ένας από τους προσαχθέντες!

Δείτε τη στιγμή της έντασης!


Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα

Απίστευτες εικόνες έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης


Καταγγελία αγροτών: Μας χτύπησαν
"Θέλαμε να κάνουμε συμβολική κατάληψη στα σκαλιά του υπουργείου και αντ' αυτού μας εμπαίζανε και μας κοροϊδευανε επί δυο ώρες" δήλωσε αγρότης, σημειώνοντας πως όταν εγκλωβίστηκε το αυτοκίνητο στην πλατεία Καραϊσκάκη "ο εξαγριωμένος κόσμος δεν μπορούσε να ελεγχθεί".

Κατηγόρησε τον ταξίαρχο και την ηγεσία της αστυνομίας για τα εκτεταμένα επεισόδια "και όχι οι αγρότες οι αγανακτισμένοι, που παλεύουν για το δίκιο τους, για το ψωμί τους και για να κριθεί το έθνος μας ελεύθερο". Κατήγγειλε επίσης ότι τον χτύπησαν πισώπλατα στο κεφάλι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom