Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΤΩΡΑ: Μακελειό σε πανεπιστήμιο του Όρεγκον - Πάνω από 10 νεκροί! (φωτο)


Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρά μέσα σε ένα πανεπιστήμιο στο Όρεγκον, όπως μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ αστυνομικοί εξουδετέρωσαν τον ένοπλο που σκόρπισε το θάνατο στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον.

Νεώτερες πληροφορίες ανεβάζουν τους νεκρούς στους 15,ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 20...

Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους στις 10.45 τοπική ώρα, κατά την διάρκεια της προσέλευσης των μαθητών στις αίθουσες.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και είναι υπό κράτηση. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ούτε η ταυτότητά του ούτε τα κίνητρα για την πράξη του.

Το Πανεπιστήμιο είναι κλειστό από την ώρα που ξεκίνησε το περιστατικό, και οι 3.300 φοιτητές βρίσκονται κλεισμένοι στις αίθουσες.

Πανικός και χάος προκλήθηκε από τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα πάνω από 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Φοιτητές και καθηγητές κλειδώθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας ώστε να διευκολύνουν τις έρευνες των Αρχών. Αυτή την ώρα βγαίνουν από το Πανεπιστήμιο και όπως θα δείτε στη φωτογραφία, οι αστυνομικοί ψάχνουν τις τσάντες τους. 
Κρυμμένος στο γραφείο του ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον, John Blackwood, tweetάρει με σκοπό να προειδοποιήσει τον κόσμο να μην πλησιάσει στο πανεπιστήμιο.

«Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο. Κλειδωθείτε και μην έρχεστε στο πανεπιστήμιο, μέχρι νεωτέρας» έγραψε ο καθηγητής.

Σε δεύτερο tweet του ανέφερε: «Το ποστ μου ήταν για να προειδοποιήσω ώστε να παραμείνετε μακριά από το πανεπιστήμιο. Δεν έχω καμία πληροφορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom