Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

"Tέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ" του φώναξε η διαδηλώτρια και χ@στηκε πάνω του ο Ντράγκι (βίντεο)


Διεκόπη πριν καλά καλά αρχίσει η συνέντευξη Τύπου, του Μάριο Ντράγκι μετά την εισβολή της διαδηλώτριας, η οποία φώναξε να σταματήσει η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η έκπληξη του κ. Ντράγκι ήταν μεγάλη, ενώ αμέσως μετά αποχώρησε από την αίθουσα και η συνέντευξη διακόπηκε για λίγο,ενώ η διαδηλώτρια "έφυγε" σηκωτή...

Δείτε το βίντεο από την ΝΕΡΙΤ


Με δημοσιογραφικό πάσο... μπήκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούσε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, η διαδηλώτρια η οποία "επιτέθηκε" στον Μάριο Ντράγκι.

Αυτό αναφέρει η ΕΚΤ σε ανακοίνωση που έβγαλε για το περιστατικό.

"Η συνέντευξη Τύπου της ΕΚΤ διεκόπη για λίγο από μια διαδηλώτρια, η οποία πήδηξε στο πόντιουμ και πέταξε κομφετί. Το προσωπικό της ΕΚΤ διερευνά το περιστατικό. Οι υπηρεσίες ασφαλείας έδρασαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα αρχικά ευρήματα υποδεικνύουν ότι η ακτιβίστρια είχε εγγραφεί ως δημοσιογράφος για ένα μέσο που δεν αντιπροσωπεύει. Όπως όλοι οι επισκέπτες της ΕΚΤ, πριν από την είσοδό της στο κτίριο, ελέγχθηκε η ταυτότητά της, ενώ η τσάντα της πέρασε από ανιχνευτή μετάλλων και X-ray.

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι παρέμεινε ψύχραιμος και ήρεμα συνέχισε την συνέντευξη Τύπου", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι Femen ανέλαβαν την ευθύνη για την "επίθεση" στον Ντράγκι

Την ευθύνη για την "επίθεση" στον Μάριο Ντράγκι ανέλαβε μέσω Twitter η ακτιβιστική οργάνωση FEMEN.

Oι FEMEN ανέβασαν μάλιστα στο Twitter και το βίντεο της επίθεσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΕΚΤ.

Όπως μετέδωσε το Reuters, σύμφωνα τη γερμανική αστυνομία πρόκειται για 21χρονη από το Αμβούργο, η οποία συνελήφθη και ανακρίνεται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητηρια μου και πολλα
αγνα και φιλικα φιλια σε μια
τετοια κοπελια που ανεβηκε στο
τραπεζι οχι για χορο αλλα για να τα συρει στον αθλιο και αιμοσταγη Ντραγκι melito

Read more: Go to TOP and Bottom