Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μαρκογιαννάκης – Κωνσταντοπούλου σε νέο άγριο καβγά στην προανακριτική

«Συνεχίστε κυρία γόνε…», της είπε εκείνος – «πείτε μας ποιος είναι ο δικός σας πατέρας», του απάντησε η βουλευτής

Οι φωνές του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής ακούστηκαν για άλλη μια φορά έως τον διάδρομο της Βουλής. «Είσαι ντροπή για το ελληνικό κοινοβούλιο», ακούστηκε να λέει έξαλλος ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης δίνοντας συνέχεια στην «βεντέτα» που έχει ξεσπάσει με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Είχε προηγηθεί για πολλοστή φορά μια έντονη αψιμαχία μεταξύ τους, παρουσία της μάρτυρος κυρίαςΜαρίας Παντελή, η οποία κορυφώθηκε με μια φράση που φέρεται να είπε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θίγοντας την οικογενειακή τιμή του κ. Μαρκογιαννάκη ο οποίος και εξεμάνη εναντίον της.

Όλα ξεκίνησαν με τον συνήθη τρόπο: ο πρόεδρος της προανακριτικής ζήτησε από την κυρία Κωνσταντοπούλου να είναι πιο συγκεκριμένη στις ερωτήσεις της και να μην ταλαιπωρεί την μάρτυρα. «Ο κάθε άνθρωπος έχει στη ζωή κάποια πράγματα που τον ευχαριστούν. Εσείς έχετε την ευχαρίστηση να ταλαιπωρείτε τους άλλους», φέρεται να της είπε εκφράζοντας μάλιστα την δυσαρέσκειά του που το κόμμα της «δεν την μαζεύει». «Θέλετε να αποχωρήσετε;», τον ρώτησε η βουλευτής ενώ εκείνος της αποκρίθηκε: «Δεν αποχωρώ για να σας απολαμβάνω…».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν άφησε αναπάντητα τα υποτιμητικά σχόλια του κ. Μαρκογιαννάκη στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε: «Δεν θα σας απευθύνω καν την προσφώνηση ΄΄κύριε πρόεδρε΄΄, διότι δεν σας αρμόζει και δεν συνάδει με τη λειτουργία σας». «Κυρία γόνε σας ακούμε. Εγώ δεν είμαι γόνος», της είπε εκείνος και τότε ακούστηκε κάτι που ώθησε τα πράγματα εκτός ορίων: «Εσείς είστε αυτοφυής και μας είπατε την άλλη φορά ότι δεν είστε και παιδί του πατρός σας και θα μας γνωστοποιήσετε τίνος είστε. Περιμένουμε να μας το πείτε αυτό», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου εξοργίζοντας τον κ. Μαρκογιαννάκη που κάλεσε τον έτερο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Δρίτσα «να την μαζέψει».
Εκείνος προσπάθησε να μετριάσει το αρνητικό κλίμα προσπαθώντας να τον πείσει ότι «δεν σας είπε αυτό που νομίζετε…». Ήταν όμως μάταιο καθώς ο κ. Μαρκογιαννάκης ήταν εκτός εαυτού. «Αυτό μου είπε. Ότι περιμένει να δει ποιος είναι ο πατέρας μου. Αυτόν που με γέννησε εμένα δεν είστε ικανή να κοιτάξετε ούτε το νυχάκι του μικρότερου δαχτύλου του. Δεν είστε ικανή εσείς», φέρεται να είπε, ενώ εκείνη του απάντησε: «Να απευθύνεστε έτσι στους ομοίους σας, στους ομοτράπεζούς σας και στους δικαστές με τους οποίους τηλεφωνιέστε». Κατόπιν τούτων η συνεδρίαση, όπως ήταν επόμενο, διεκόπη…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom