Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Μικροεπεισόδια και μία προσαγωγή στο Σύνταγμα - Σε κλοιό οι επίσημοι!!! (βίντεο)



Ένταση δημιουργήθηκε λίγο μετά τις δέκα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, μεταξύ αστυνομικών και μελών της οργάνωσης «Σπίθα» που αντιδρούσαν στην έντονη αστυνομική παρουσία στο σημείο. Μάλιστα οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε μία προσαγωγή.

Την ίδια ώρα δρακόντεια είναι σήμερα τα μέτρα ασφαλείας καθώς είναι έντονοι οι φόβοι για κινητοποιήσεις και επεισόδια. Μόνο στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί, ενώ σε επιφυλακή είναι όλες οι δυνάμεις του λεκανοπεδίου.


Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διενέργεια προληπτικών ελέγχων σε άτομα και ιδιαίτερα σε οργανωμένες ομάδες ατόμων που κινούνται σε περιοχές διεξαγωγής των παρελάσεων και αυξημένα μέτρα προστασίας κοντά στις εξέδρες των επισήμων, με ισχυρή παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ.

Διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από την εξέδρα των επισήμων, ενώ κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν τα στρατιωτικά αγήματα θα υπάρχουν κάγκελα και σιδερένια φράγματα, ενώ την ίδια στιγμή το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα συντονίζει από ψηλά τα εκτεταμένα μέτρα τάξης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom