Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Live η μητέρα των μαχών στο Eurogroup,που όμως δεν ξεκίνησε ακόμα...


00:28 Λαγκάρντ: Αν η Κύπρος συμφωνήσει, το Eurogroup θα συνεδριάσει μόνο για μία υπογραφή
00:24 Το αποψινό θρίλερ δείχνει και κάτι ακόμα... Η Κύπρος αποτελεί συστημικό κίνδυνο! Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συνεχιζόντουσαν οι συζητήσεις και οι πιέσεις...
00:22 Παρασκήνιο από το Eurogroup-Αποφάσισε ο Ολλανδός!
00: 15 όπως αναφέρει το news247.gr : Σκληρή διαπραγμάτευση και μεταξύ των Υπουργών του Eurogroup. Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί εν Ολομέλεια Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κύπρου συνομιλεί σε δείπνο εργασίας με Μπαρόζο και Βαν Ρομπάι. 
00:10 Και το Reuters μεταδίδει τα περί παραίτησης Αναστασιάδη
00:05 ΚΥΠΕ: Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δείπνο με τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπει και του Προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Οπως έγινε γνωστό στο δείπνο μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρίσκονται ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.
«Οι διαβουλεύσεις με την κυπριακή πλευρά συνεχίζονται», δήλωσε πηγή της Ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι οι υπουργοί των άλλων χωρών ενημερώνονται από τον κ. Ντέισελμπλουμ σε τακτά χρονικά διαστήματα.
00:02 Ούτε αναδιάθρωση, ούτε μεγάλο κούρεμα δέχεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
23:55 Οι περισσότεροι υπουργοί Οικονομικών εμφανίζονται ταλαιπωρημένοι.
23:47 Τώρα νέα συνάντηση Αναστιάση, Μπαρόζο, Ρομπάι.
23:45 Ο Guardian μεταδίδει ότι η Κύπρος απείλησε: ή παίρνουμε στήριξη των τραπεζών ή φεύγουμε από το ευρώ.
23:38 Συνεδρίαση χωρίς τον Σαρρή, ο οποίος φαίνεται ότι συζητά ακόμα με την Τρόικα.
23:36 Απίστευτο αλαλούμ με το Eurogroup. Πρωτοφανείς καταστάσεις που δείχνουν ότι δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο σχέδιο. Σενάριο κάνουν λόγο για πολύ μεγάλο κούρεμα στην Κύπρου. 
23:33 Πιθανότητα αναβολής του Eurogroup για τη Δευτέρα στις 7 το πρωί, δύο μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι τράπεζες στην Ευρωζώνη.
23:27 Επιμένουν σε αναδιάρθρωση της Τράπεζας Κύπρου και ως εναλλακτική λύση κούρεμα 40 - 50%. Τώρα τα θέλουν και τα δυο. Στο τέλος το προηγούμενο σενάριο για συγχώνευση της λαϊκής από την Κύπρου θα μας φαίνεται όαση!!!Ο Αναστασιαδης αντιπρότεινε να μην τα φορτωθεί όλα η Κύπρου αλλά να διαμοιραστεί σε όλες τις τράπεζες. Ο κ. Αναστασιαδης λέγει ότι δεν θα επιστρέψει στη Κύπρο, αν δεν σώσει την Τράπεζα Κύπρου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα προηγήθηκαν κι ό,τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom