Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Έκρηξη πριν από λίγο στη βίλα του εφοπλιστή Τσάκου (video)


Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά απέναντι από το Ηρώδειο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε τσάντα, έξω από τη βίλα του εφοπλιστή Τσάκου, στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία, η οποία ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και απέκλεισαν εγκαίρως το σημείο της έκρηξης.
Το τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία έγινε 6 λεπτά μετά τις 8.00 μ.μ.  και ο άγνωστος, αφού επισήμανε ότι δεν πρόκειται για φάρσα προειδοποίησε ότι θα εκραγεί βόμβα στις 8.30 έξω από τη βίλα του εφοπλιστή Τσάκου,  στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων, απέναντι από το Ηρώδειο.
"Δεν είναι φάρσα, στην οδό Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων στη βίλα Τσάκου του εφοπλιστή, απέναντι από το Ηρώδειο, θα εκραγεί βόμβα στις 8.30 ακριβώς"  είπε ο άγνωστος στο τηλεφώνημά του.
Από την αστυνομία τα πρώτα στοιχεία δεν κάνουν λόγο για τραυματίες, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προκληθεί ζημιές σε τζαμαρίες και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ο μηχανισμός σύμφωνα με την αστυνομία είχε τοποθετηθεί σε σχολική τσάντα εξωτερικά της μάντρας σ' ένα παρτέρι. 
Στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί και περισυλλέγουν στοιχεία για να αποσαφηνίσουν το είδος του μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: