Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Σε ποιον λέει ο Χάρρυ Κλυνν "ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑ..." ;(κι έχει μεγάλο δίκιο φυσικά)


Γιάννης Πρετεντέρης: «Ένας από τους λόγους που η δημοκρατική ΕΕ θα βοηθήσει την Ελλάδα είναι, πέραν των οικονομικών και για λόγους αποφυγής της πολιτικής αποσταθεροποίησης, διότι δε θέλει λόγω της κρίσης να δει «φασίστες και κομμουνιστές» να πλακώνονται στους δρόμους...»

Χάρρυ Κλυνν: Ένας από τους λόγους που ο Ελληνικός λαός σε ανέχεται και δε σ’ έχει ακόμα τουλουμιάσει στο ξύλο που να ξεχάσεις το όνομά σου, είναι που δεν έχει καμιά διάθεση πλέον να ασχολείται με τα σκατά του, ανιστόρητε παλιομαλάκα, που βάζεις στον ίδιο ντορβά κομμουνιστές και φασίστες! Άμε στο διάολο ξέρασμα κι εσύ και η δημοκρατική σας ΕΕ...
από Χάρρυ Κλυνν

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μα δεν είναι φυσικό να ενοχληθεί ο κλύν;Οι κομμουνιστές φημίζονται για τα δημοκρατικά τους αισθήματα....βλέπε ανατολικο Βερολίνο,Τσαουσέσκου κακε μπε Σταλιν κλπ κλπ.Οχι και στον ίδιο ντουρβα...σα δεν ντρεπεται!!Αλλά τώρα θα τα ακούει όποιος πετάει αυτές τις παπαριές πάνε οι εποχές που οι κλαδικές και οι αριστεροί κομματάρχες λύναν και δέναν Χαρούλη

Ανώνυμος είπε...

ενω οΠρετεντερης ειναι ο ορισμος της δημοκρατικοτητας

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Θαλασσοκράτορα με συγχωρείς αλλά στην περίπτωση του Πρετεντέρη έχει κάθε δίκιο γι' αυτά που του λέει και θα μπορούσε να του πει και περισσότερα.Ξέχωρα από κόμματα ο εν λόγω δημοσιογράφος καθημερινά εμφανίζεται βασιλικότερος... της τρόικας!
Βέβαια με μισθό πάνω από 10 χιλιάρικα το μήνα ίσως κι εγώ να τα έλεγα σαν τον Πρετεντέρη.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανωνυμε δική μου άποψη είναι ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο ορισμός του φασίστα καθότι επί χρήμασι αναλαμβάνει να περάσει κυβερνητικές θέσεις συκοφαντώντας και διαβάλλοντας όποιον έχει αντικυβερνητική τοποθέτηση.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε οτι θέλετε για τη δημοκρατία σας παιδιά είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.Εγώ δεν ανεφερα πουθενα τη λέξη Πρετεντέρης...Χαρούλης είπα οπως είπα και τη γνώμη μου επώνυμα για τον κουμονισμό.Ανώνυμε σε άλλες εποχές ήσουν επώνυμος και τσαμπουκάς με πλάτες άλλων, τώρα αλλάξανε τα πραγματα λιγάκι;
Αρχή ειναι ακόμα θα συνηθήσεις μη το πιέζεις.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Θαλασσοκράτορα με εκπλήσσεις!
Σε ότι με αφορά τις απόψεις μου τις ξέρεις:δεν πιστεύω σε κόμματα (μαγαζιά γωνία τα θεωρώ όλα ανεξαιρέτως μετά τη μεταπολίτευση!),χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι αγώνες κάποιων σε παλιότερες μαύρες εποχές δεν είναι σεβαστοί,όπως και τα βασανιστήρια και οι εξορίες.Και φυσικά το πολίτευμα που έχουμε μόνο Δημοκρατία δεν είναι!
Σαφώς εσύ μιλάς για τον Χαρούλη,για τον οποίον ούτε κρύο ούτε ζέστη μου κάνει,όμως η αφορμή είναι ο Πρετεντέρης και οι καθημερινά μνημονιακές του θέσεις.Μη μου πεις ότι συμφωνείς με τις μανιακές τοποθετήσεις του;Γιατί τότε θα συμφωνείς και με τα μέτρα της κυβέρνησης...

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη μου οχι απλά δε συμφωνώ αλλά είμαι και αντίθετος σε τέτοιο βαθμό που δεν φαντάζεσαι.Γιατί σε εκπλήσω δεν το καταλαβαίνω! γιατί δεν αναφέρομαι στον Πρετεντέρη; Αναφέρομαι σε αυτόν και σε αυτά που πρεσβεύει γιατί θεωρω οτι κάτι τέτοιοι τύποι και κάτι τέτοιες "προοδευτικές" αντιλήψεις μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν.Ποτέ και κανένας δεν μου υπέδειξε που και τι θα λέω.
Εδω και τόσα χρόνια προοδευτικοί αριστεροί μας κυβερνάνε που βαφτίσαν τη μισή Ελλάδα φασίσταριό μόνο και μόνο για κλέψουν τον ιδρώτα του κοσμάκι.Εσύ Δημήτρη μου δεν το πρόσεξες;Δεν έπεσε στην αντίληψη σου τίποτα;
Εσένα μόνο ο Πρετεντέρης σε πείραξε δηλαδή γιατί είναι φασίστας;
Για τους άλλους δεν.....

zeidoron dtsoukas είπε...

Προφανώς φίλτατε δεν διάβασες το σχόλιό μου σωστά!Γράφω και το πιστεύω από το 1989 και μετά:μαγαζιά γωνία τα θεωρώ όλα ανεξαιρέτως μετά τη μεταπολίτευση!
Δεν υπάρχουν για μένα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα δεξιοί και αριστεροί (προοδευτικοί και συντηρητικοί),μονάχα αδέξιοι και κατά τεκμήριο τίμιοι και επιδέξιοι που έφαγαν τον άμπακο ανεξαιρέτως ταμπέλας!Στην Ελλάδα κάνουν πάρτι οι παρέες ακόμα και σήμερα που υποτίθεται είμαστε σε πτώχευση.
Να είσαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο!

Ανώνυμος είπε...

Κλείνω με αυτή την απάντηση και αν ημουν αγενής οφείλεται στο τι τραβάω απο κάτι τέτοια ρεμάλια που στο όνομα της "προόδου" και της "δημοκρατίας" τους μας αλλάζουν τα φώτα κάθε μερα.
Οσο δεν θα κοιτάμε την δουλειά μας και θα μας απασχολούν οι ιδολογίες του κερατά τόσο κατα διαόλου θα πηγαίνουμε.
Καλό Σ/Κ και σε σάς.

Read more: Go to TOP and Bottom