Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ… ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ


Kι αυτό δικαιούται ίσως να μην το αντιλαμβάνεται η ευρωπαϊκή τσογλαναρία που σας θέλει ταπεινωμένους όλους εσάς, αφού σας ανάγκασε πρώτα να της παραδώσετε ακόμη και τα κλειδιά από τις τουαλέτες των κυβερνείων του ραγιαδισμού. Εσείς όμως μην τολμήσετε να παραβλέψετε αυτή την προειδοποίηση, διότι αργά ή γρήγορα θα την βρείτε μπροστά σας.. 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τα δάνεια που εσείς πήρατε…
Τα χρήματα που εσείς και το πελατειακό σας σύστημα κατασπαταλήσατε συντηρώντας λαμόγια και κάθε λογής παρατρεχάμενους…
Οι συνταγματικές λαθροχειρίες τις οποίες εσείς αναζητήσατε ως προσωρινό καταφύγιο στον ορυμαγδό της πολιτικής ανομίας στην οποία καταφύγατε…

Μόνο την προσωπική σας περιουσία και τη μηδενική πολιτική σας αξιοπρέπεια μπορούν να δεσμεύσουν. Τίποτε άλλο…

Το μοναδικό αντικείμενο το οποίο μπορείτε να υποθηκεύσετε με τις ντροπιαστικές υπογραφές που σας ζητούν, είναι μόνο το σκυμμένο σας κεφάλι και την προσωπική περιουσία σας. Τίποτε άλλο…

Ούτε σκουπίδι πεταμένο στους δρόμους αυτής της χώρας, δε σας αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να τολμήσετε να υποθηκεύσετε για τη διασφάλιση των εντολέων σας και την ταπείνωση του λαού μας.

Όταν αποφασίζατε να σκύψετε το κεφάλι και να παραμυθιάσετε τον Ελληνικό λαόπως μοχθείτε δήθεν για τη «σωτηρία» του, οφείλατε να ξέρετε ότι την προδοσία πολλοί την αγάπησαν γιατί πολλούς βόλεψε. Τον προδότη όμως δεν τον αγάπησε κανένας.

Τον προδότη τον θέλουν ταπεινωμένο. Τον θέλουν απόλυτα απαξιωμένο. Φροντίζουν να του θυμίζουν καθημερινά πως έχουν πάντα ένα τρόπο να τον ξεφτιλίζουν αυτοί που τον χειραγωγούν, για να τον έχουν πάντα υποχείριο στα δόλια σχέδιά τους...


Εσείς, στη θλιβερή πολιτική διαδρομή σας, διαλέξατε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε.

Επιλέξατε το προσωρινό καταφύγιο του πολιτικού σας συνεταιρισμού, αυταπατώμενοι πως το φώς της ημέρας δε θα αποκάλυπτε το άθλιο σχέδιο σας.

Δεν το επιλέξατε ως ανάχωμα εθνικής ευθύνης για να οργανώσετε την αντεπίθεση αυτού του λαού με στόχο την ανάκτηση της αξιοπρέπειάς του, αλλά ως καθαρτήριο πολιτικών και εθνοκτόνων ανομιών, μετατρέποντάς το σε δόκανο για να εγκλωβίσετε μέσα σ αυτό την Ελληνική κοινωνία.

Επιλέξατε να μην είστε οι ηγέτες της, αλλά οι αξιοθρήνητοι μεσολαβητές της υποταγής της.

Αυτός ο δρόμος ήταν αποκλειστικά και μόνο δική σας επιλογή, και δεν έχει τη συγκατάθεση ούτε καν του τελευταίου αφελή από εκείνους που σας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους.

Μη διανοηθείτε λοιπόν να διαβείτε και το τελευταίο σκαλοπάτι του πολιτικού ξεπεσμού.

Εσείς μπορεί να επιλέξατε να πελαγοδρομείτε στον αστερισμό του τσουτσεκιστάν στον όποιο σας καθήλωσαν τα εξωθεσμικά αφεντικά σας, αλλά οφείλετε να ξέρετε πως η Ελληνική κοινωνία, δεν αποσύρθηκε. Ανασυντάσσει την οργή της.

Ανασυντάσσει την οργή της και θα επανέλθει δριμύτερη, γιατί αρνείται να ταπεινωθεί και θα σας τρίψει στα μούτρα τα κουρελόχαρτα που φέρουν τη θλιβερή υπογραφή σας.

Εσείς μπορεί να επιλέξατε τη διαδρομή της υποταγής, αλλά γι αυτή την κοινωνία ο μονόδρομος της αξιοπρέπειας είναι αναπόφευκτος.

Και αυτός ο μονόδρομος για να φτάσει μέχρι το τέλος, έχει συγκεκριμένα καθήκοντα να επιτελέσει στην πρώτη του φάση, και θα τα επιτελέσει μέχρι κεραίας.

1.Η ανατροπή του δοσιλογισμού και η παραδειγματική τιμωρία των αχυρανθρώπων που τον εξέφρασαν και τον υπηρετούν.

2.Η άμεση ακύρωση του συνόλου των ταπεινωτικών συμφωνιών και η δήμευση και του τελευταίου αντικειμένου που τόλμησαν να πλιατσικολογήσουν, ενώ ανήκει στη δημόσια περιουσία, και επιχειρήσατε να εκποιήσετε.

3.Η ακύρωση όλων των εθνοκτόνων και εξοντωτικών νομοθετημάτων με τα οποία τολμήσατε να αλυσοδέσετε την αξιοπρέπεια, την καθημερινότητα, ακόμη και τα ίδια τα όνειρα αυτού του λαού για το μέλλον του και τη ζωή των παιδιών του.

4.Η άμεση και δραστική ανασύνταξη των δημοκρατικών θεσμών που θα οδηγήσουν σε μια κοινωνία πραγματικής δημοκρατίας και σ ένα πολιτικό σύστημα ατσαλωμένο απέναντι σε κάθε επίδοξο μειοδότη.

Η πατρίδα μας είναι πλούσια, όχι αν επιτρέψει σε αχυρανθρώπους των αγορών να διαχειρίζονται τα άνομα «χρέη» της υποτέλειας τα οποία μας φόρτωσαν, αλλά αν ανακτήσει την κυριαρχία της, την αξιοπρέπειά της και τη δημόσια περιουσία που ξεπουλήσατε, θέτοντάς την σε τροχιά δυναμικής και παραγωγικής ανασύνταξης, άμεσης ανταποδοτικότητας για τον ίδιο το λαό της.

Σταματήστε λοιπόν το εκβιαστικό παραμύθι της μισθοδοσίας της επόμενης μέρας.
Αυτή, και με την κατάλληλη διαχείριση των φορολογικών εσόδων διασφαλίζεται, και με προσωρινές συμφωνίες στη διεθνή αγορά εξυπηρετείται αμεσότατα χωρίς την παραμικρή δυσκολία..
Και μιλάμε για συμφωνίες που θα διέπονται από όρους αξιοπρέπειας και αμοιβαίου σεβασμού, και όχι από λογικές υποτέλειας, ταπείνωσης και κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας.

Είναι προτιμότερη η συνετή διαχείριση με αξιοπρέπεια, παρά ο συνδυασμός ανέχειας, δυστυχίας, ταπείνωσης και νομιμοποίησης της ξένης κατοχής.

Σταματήστε τον μηνιαίως ανανεούμενο κοινωνικό εκβιασμό των ταμείων που …άδειασαν.

Αυτός ο εκβιασμός και οι πολιτικές που τον συνοδεύουν, δεν γέμισαν τα ταμεία, αντίθετα άδειασαν την κοινωνική δεξαμενή και από το τελευταίο ίχνος ανοχής εξανεμίζοντας την υπομονή όλων.

Σταματήστε την ελεεινή ψευδολογία για το εθνοσωτήριο έργο της 6ης δόσης. Ούτε ευρώ από αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να πάει με οποιονδήποτε τρόπο σε Έλληνα πολίτη.

Πρόκειται για χρήματα που προορίζονται για τις τράπεζες και τους ιδιώτες του «εθελοντικού» κουρέματος, με επιπρόσθετη υποθήκη την αξιοπρέπειά μας.

Πρόκειται εν τέλει για την άθλια υποκρισία σας που χρησιμοποιείται ως άλλοθι στο δρόμο της ταπείνωσης που έχετε επιλέξει.

Μόνο που πρέπει να μάθετε τόσο εσείς όσο και τα αφεντικά σας, ότι η εθνική μας αξιοπρέπεια δεν προσημειώνεται….Δεν υποθηκεύεται… Και δε θα την εκχωρήσει ποτέ αυτός ο λαός.

Όλα τα κωλόχαρτα με την υπογραφή σας, θα έχουν την τύχη που τους αξίζει. Το ίδιο κι εσείς αλλά και οι νταβατζήδες σας.

Σ αυτόν τον τόπο τίποτε δεν κρίθηκε ακόμη. Σ αυτό τον τόπο, το μέλλον δε θα το κρίνουν τα μελάνια της ντροπής, αλλά η ψυχή και η αξιοπρέπεια του λαού του.

Κόπιασε λοιπόν κατοχικέ πρωθυπουργέ της πολιτικής συναλλαγής… Κόπιασε και θα καλοπεράσεις. Όποιος και αν είσαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom