Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στο τροχαίο με τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο


Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος, και έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Οι άνδρες της τροχαίας αξιοποίησαν το βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του Μενιδίου όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα και κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που παραβίασε το STOP.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής στην προσπάθειά του να αποφύγει το όχημα που πετάχτηκε μπροστά του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών.

 Τα δύο νεαρά παιδιά πήγαιναν στη δουλειά τους, σε κάβα όπου εργάζονταν. Το όχημά τους προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα ο 20χρονος συνοδηγός να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ και ο 19χρονος οδηγός να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο του δυστυχήματος.

Είδε τι προκάλεσε και έφυγε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που αποτυπώνεται στις κάμερες κάποια στιγμή σταματάει και ο οδηγός εξέρχεται αλλά δεν σπεύδει να βοηθήσει.

Αντιθέτως, επιβιβάζεται και πάλι στο αυτοκίνητο του και εξαφανίζεται. Η σύλληψή του δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της πρόκλησης τροχαίου.

Ερωτηματικό παραμένει εάν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που δεν μπορεί πλέον να εξακριβωθεί.

Πώς έγινε το τροχαίο

«Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», ανέφερε την Τρίτη σοκαρισμένος ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ζητώντας παράλληλα να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα.

Το όχημα του τραγουδιστή έκανε ελιγμό για να αποφύγει το αυτοκίνητο που παραβίασε το STOP κι έτσι το τζιπ του τραγουδιστή φαίνεται να χτυπά πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε», ανέφερε άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom