Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτο)


Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, στις 20/01/2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Studio ΠΙΘΑΡΙ στο Αγρίνιο.

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, γονείς, φίλοι, εθελοντές, προσωπικό και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή μοιραστήκαμε όμορφα συναισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης για τα «Γενναία μας Παιδιά».

Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε. κ. Λαμπρινή Κολοβού καλωσόρισε τη νέα χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και αλληλεγγύη και ευχαρίστησε όλους τους πολιτικούς, την Περιφερειακή αρχή, την Δημοτική αρχή, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, τις φίλες-φίλους για τη συνεχή τους παρουσία επί 24 χρόνια.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές, κ. Μ. Σαλμάς, κ. Θ. Μωραϊτης, κ. Κ. Καραγκούνης, κ. Γ. Βαρεμένος, κ. Σ. Λιβανός, ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σ. Κωσταντάρας , οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Αθ. Μαυρομάτης και κ. Λ. Δημητρογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Παπαγεωργιου, ο κ. Π. Μαρνέζος, κ. Δ. Σκορδόπουλος, ο κ. Κ. Ζώης, ο κ. Β. Φωτάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι και πολιτευτές η κ. Χρ. Σταρακά, η κ. Γ. Μπόκα, ο κ. Θ. Παπαθανάσης.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το μουσικό σχήμα ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ με τους Τάκη Φώλια, Διονύση Ρήγαλο, Κωστή Πατσιαλό, Λυδία Γεωργακοπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς για την εθελοντική τους συμμετοχή, τον χορηγό Λάμπρο Τσάντζαλο και Γ. Στεργίου, τον ηχολήπτη Σπυριλιώτη Απόστολο, το Studio Πιθάρι, τον ΑΧΕΛΩΟ TV και όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.







ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Για την ΤΔΕ 
Η Πρόεδρος 
Κολοβού Λαμπρινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom