Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Κρήτη: 40χρονος αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο μέσα στο σπίτι του στο Λασίθι


Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από τη νέα αυτοχειρία που σημειώθηκε στην Κρήτη και ειδικότερα στη Νεάπολη Λασιθίου λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ένας 40χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα χρησιμοποιώντας πιθανότατα κυνηγετικό όπλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Πλατείας Βρυσαλάκι, ενώ για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στην απελπισία τον άτυχο άνδρα.

Οπως έγραψε το Cretalive ο 40χρονος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Το σοκαριστικό της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες που "βλέπουν" το φως της δημοσιότητας, είναι ότι ο 40χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι ενώ μέσα βρισκόταν και η οικογένεια του.Μάλιστα, η ανήλικη κόρη του, ήταν εκείνη που τον είδε πρώτη μετά το μοιραίο πυροβολισμό. Ο ίδιος εντοπίστηκε, όπως λένε οι πληροφορίες, καθήμενος.

Οι λόγοι για τους οποίος ο 40χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του δεν έχουν γίνει γνωστοί. Πάντως ο ίδιος φέρεται να μην αντιμετώπιζε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ωστόσο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να κατανοήσουν τι τον οδήγησε στην τραγική αυτή πράξη.

https://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: