Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Κρήτη: Ένοχη ξανά η 47χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της με ψαλίδι - Το μοιραίο ραντεβού στο ξενοδοχείο


Ένοχη κρίθηκε και στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η 47χρονη Γαλλίδα. Η γυναίκα κατηγορείτο για τη δολοφονία του συντρόφου της με ένα… ψαλίδι σε ξενοδοχείο.

Ο εισαγγελέας της έδρας του εφετείου στην Κρήτη πρότεινε την ενοχή της 47χρονης Γαλλίδας. Ο δημόσιος κατήγορος είπε έχει πειστεί από τα ενοχοποιητικά στοιχεία ότι εκείνη διέπραξε τη δολοφονία του συντρόφου της και το δικαστήριο στη συνέχεια αποφάσισε την ενοχή της.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η 47χρονη γυναίκα, για μία ακόμα φορά, αρνήθηκε ότι εκείνη τον δολοφόνησε, λέγοντας πως ο 56χρονος σύντροφός της αυτοκτόνησε.

Κρήτη: Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2019 σε ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι.

Τη μοιραία νύχτα, ένοικοι διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που προερχόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού. Πολύ γρήγορα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου εντόπισαν τον 56χρονο αιμόφυρτο να κείτεται στο πάτωμα και την τότε 44χρονη να βρίσκεται στον χώρο του υπνοδωματίου.

Το φονικό εργαλείο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν ένα μικρό ψαλίδι που χρησιμοποιείται στη φροντίδα των νυχιών και το οποίο μετά την άγρια ανθρωποκτονία πετάχτηκε στο καλαθάκι του μπάνιου.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι το θύμα έφερε χτυπήματα στον θώρακα, κάποια από τα οποία ήταν ιδιαίτερα βαθιά. Επίσης, είχε υποστεί αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά του να προστατέψει τον εαυτό του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτόδικα στη 47χρονη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και το δικαστήριο της επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε σχετικάΚρήτη: Το σκοτεινό μυστικό πίσω από το άγριο έγκλημα στο ξενοδοχείο! - Ποιά σκότωσε το Γάλλο με ψαλίδι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom