Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού 3 - 2 το Βόλο μέσα στο Πανθεσσαλικό (φωτο)


Στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την αναμέτρηση μεταξύ του 6ου Βόλου και του 8ου Παναιτωλικού άνοιξε απόψε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαία νίκη με 3 - 2.

Και οι δύο ομάδες είχαν συνεχή άσχημα αποτελέσματα με τον μεν Βόλο να έχει μία μόνο νίκη, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες στα εννέα τελευταία παιχνίδια του,τον δε Παναιτωλικό να έχει μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Ετσι απόψε κυνήγησαν από την αρχή με πάθος τη νίκη και τους τρεις βαθμούς... με τον Παναιτωλικό πιο τυχερό να παίρνει τη νίκη στο Πανθεσσαλικό με ανατροπή 3 - 2...

Ολα άλλαξαν στο 62'  κι ενώ ο Βόλος φαινόταν πιο κοντά σ' ένα δεύτερο γκολ.Ο Στεργιάης απέκρουσε πέναλτι του Μπαριέντος  και αμέσως μετά ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Πέδρο.... και 1 - 2...

Μόλις στο 7' η πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό: Δυνατό αριστερό σουτ του Σενγκέλια από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν.

Στο 18' γκολ για τον Βόλο: Γρήγορη αντεπίθεση με τον Τσιρίνος να αρχίζει κούρσα και να τροφοδοτεί τον Ντέλετιτς που έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Στεργιάκη να μην μπλοκάρει τη μπάλα και τον Τσιρίνος που ακολουθούσε ως τρέιλερ της φάση να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν γρήγορα πάνω κάτω τη μπάλα και μέσα σε δύο λεπτά είχαν από ένα επικίνδυνο σουτ η κάθε μία, με τον Βόλο να έχει το σουτ του Ντέλετιτς στο 21' και τον Παναιτωλικό του Σενγκέλια στο 22ο λεπτό πάλι με το αριστερό από τη δεξιά πλευρά...

Στο 31' πολύ καλή ευκαιρία για τον Βόλο να πετύχει δεύτερο γκολ: Ο Ντέλετιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων από τα δεξιά και αφού απέφυγε τον Χουχούμη με κοφτή ντρίμπλα έκανε το σουτ με το αριστερό στην απέναντι γωνία με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ....

Στο 39' ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση: Ο Μόρσεϊ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, με τον Σενγκέλια να πιάνει το σουτ στην κίνηση και να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κλέιμαν και 1 - 1.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου συγκρούστηκαν στον αέρα οι Στεργιάκης - Λάρσον του Παναιτωλικού με τους δύο παίκτες να τραυματίζονται.... και να συνεχίζουν αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες....

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1 - 1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή του Λάρσον (ο οποίος προφανώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό του) για τον Παναιτωλικό και τον Βόλο να μπαίνει πολύ δυνατά ψάχνοντας ένα γρήγορο δεύτερο γκολ... που όμως το πέτυχαν οι Αγρινιώτες!!!

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Βόλο να υπερέχει μεν, αλλά να μην βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα.... ώσπου στο 58' μία άσχημη έξοδος του Στεργιάκη έφερε τον τραυματισμό του ίδιου και του Οζέκοβιτς, αλλά κι ένα πέναλτι για τον Βόλο....

Ενα βαθύ γέμισμα προς τον Οζέγκοβιτς στη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, με τον Στεργιάκη να βγαίνει και να τον βρίσκει με το γόνατο στην πλάτη, για να τον γκρεμίσει και να "υποχρεώσει" τον διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα.

Στο 62' ο Μπαριέντος εκτέλεσε το πέναλτι και ο Στεργιάκης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε... έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τους Βολιώτες να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Στο 68' ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι: Ο Ντέλετιτς μάρκαρε άτσαλα τον Χατζηθεοδωρίδη μέσα στην περιοχή και ο Πέδρο που το εκτέλεσε νίκησε τον Κλέιμαν γράφοντας το 1 - 2.

Στο 73' τρίτο γκολ ο Παναιτωλικός: Ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μαλής πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Βόλου και με προβολή με το δεξί πόδι νίκησε τον Κλέιμαν, γράφοντας το 1 - 3 δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, που τελικά το χρειάστηκε αφού το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει....

Στο 80' κοντά σε τέταρτο γκολ ο Παναιτωλικός, με τον Κλέιμαν να αδυνατεί να συγκρατήσει το σουτ του Μόρσεϊ και τη μπάλα να φεύγει κόρνερ....

Στο 90+7' δεύτερο γκολ για τον Βόλο: Με σεμιναριακή εκτέλεση φάουλ ο Μεσκίδα έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού και κατόπιν να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Στεργιάκη, μειώνοντας σε 3  -2 για τον Βόλο.

Σπουδαία νίκη για τον Παναιτωλικό με 3 - 2 το Βόλο μέσα στο Πανθεσσαλικό που του δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ οι γηπεδούχοι βλέπουν για μια ακόμα φορά την ομάδα τους να μην μπορεί να κερδίσει, αλλά και να δέχεται πολλά γκολ στην έδρα της.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα(82' Σι Αρούνα), Μπαριέντος, Μεταξάς(13' Γκάτζι), Πιρές(74' Μεσκίντα), Ντέλετιτς(74' Κούτσιας), Τσιρίνος(82' Καρτάλης), Οζέκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιάβας, Μαλής, Λάρσον(46' λ.τ. Χατζηθεοδωρίδης), Μάρτενσον, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Μόρσεϊ(90' Τσιγγάρας), Κολοβός(79' Ντουάρτε), Σενγκέλια(85' Ξενιτίδης), Πέδρο(85' Μπουζούκης).
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom