Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Με διαμαρτυρία στον Άρειο Πάγο απαιτήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς (φωτο & βίντεο)


Διαμαρτυρία έξω από τον Άρειο Πάγο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, ενάντια στο κύμα πλειστηριασμών και κατασχέσεων που απειλεί τα λαϊκά νοικοκυριά.

Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για τη δυνατότητα των περιβόητων εταιρειών διαχείρισης (servicers) να επισπεύδουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για λογαριασμό των funds σε βάρος της λαϊκής περιουσίας.

Η απόφαση της Ολομέλειας του Άρειου Πάγου αναμένεται μέσα στο επόμενο δίμηνο.

«Οργάνωση και αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», είναι το μήνυμα που έστειλε το ΠΑΜΕ.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν αντιπροσωπείες σωματείων καθώς και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής. Με τα δικά τους πανό απαίτησαν να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί νόμοι που ξεσπιτώνουν τον λαό το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων και η Επιτροπή Αγώνα Αυτοαπασχολουμενων Δικηγόρων.


«Αυτή η ληστεία σε βάρος του λαού της χώρας μας πρέπει να τελειώνει», σημειώνει το ΠΑΜΕ και απαιτεί την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας, «να σταματήσουν οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία των εταιρειών διαχείρισης "κόκκινων" δανείων. Δίνουμε τη μάχη για την προστασία του λαού από τις τράπεζες και τα funds. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».






https://www.902.gr/

Διαβάστε σχετικά: Στο επόμενο δίμηνο η απόφαση του Αρείου Πάγου για το αν τα funds θα μπορούν να προβαίνουν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom