Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Φρίκη στην Ξάνθη: Πα-τέρας βίαζε επί 5 χρόνια την κόρη του


Μια νέα υπόθεση που συγκλονίζει την περιοχή της Ξάνθης φέρνει στο φως της δημοσιότητας σε αποκλειστικότητα η «Φωνή της Ξάνθης» με πα-τέρα(ς) να βιάζει επί 5 χρόνια την ενήλικη κόρη του.

Σύμφωνα πληροφορίες μας, στο χωριό Πάχνη του Δήμου Μύκης συνελήφθη σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ένας άνδρας 62 ετών με την κατηγορία του βιασμού της 28χρονης κόρης του κατ’ εξακολούθηση και για χρονικό διάστημα πέντε ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον άνδρα συνέλαβαν αστυνομικοί του Α.Τ. Εχίνου, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση, ενώ στην υπόθεση εξαρχής συνέδραμαν και αστυνομικοί του Α.Τ. Μύκης με τον 62χρονο να κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Η υπόθεση έφθασε στα χέρια του Α.Τ. Εχίνου, έπειτα από καταγγελία, με την Αστυνομική Δύναμη να ενεργά τάχιστα συλλαμβάνοντάς τον.

Μετά την αποκάλυψη μας για την σύλληψη 62χρονου στο χωριό Πάχνη του Δήμου Μύκης με την κατηγορία του βιασμού της 28χρονης κόρης του επί σειρά πέντε ετών η Φωνή της Ξάνθης φέρνει νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, την καταγγελία για τα όσα βίωνε η 28χρονη την έκανε ο φίλος της και από εκεί και μετά, αστυνομικοί του Α.Τ. Μύκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Α.Τ. Εχίνου ξεκίνησαν να ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την υπόθεση, με επιτόπιους ελέγχους σε περιοχές όπου οι πληροφορίες τους ανέφεραν πως ο 62χρονος Πα-ΤΕΡΑΣ, βίαζε κατ’ εξακολούθηση την άτυχη κόρη του.

Πηγές μας αναφέρουν ότι η κοπέλα θα οδηγηθεί για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ σήμερα στις 10 το πρωί, ο 62χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Ξάνθης.

https://www.fonitisxanthis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom