Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Νέα συντριβή για τον Παναιτωλικό με 4 - 1 από την ΑΕΚ (φωτο)


Στην OPAP Arena υποδέχτηκε η ΑΕΚ το απόγευμα τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, τον οποίο συνέτριψε με 4 - 1!

Η ΑΕΚ ήθελε να διατηρήσει το απόλυτο στην OPAP Arena και να επικρατήσει του Παναιτωλικού, για να ασκήσει πίεση στον Παναθηναϊκό που παίζει στην έδρα του ΠΑΣ, αλλά και στον Ολυμπιακό που φιλοξενεί τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης,οι δε φιλοξενούμενοι ήθελαν μια καλή εμφάνιση για να ξεχάσουν τη συντριβή τους από τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο, αλλά φευ και σήμερα έπαιξαν παθητικό ποδόσφαιρο!!!

Μετά από ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή μέχρι το τέλος το πάνω χέρι και την απόλυτη κατοχή της μπάλας, που έφτασε και στο 75%, ήρθε φυσιολογικά η δεύτερη συνεχόμενη συντριβή του Παναιτωλικού με 4 - 1, ενώ η ΑΕΚ είχε κι άλλες εκαιρίες για να δώσει έκταση στο σκορ...

Στο 13' η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ: Ο Χατζισαφί έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Χατζηθεοδωρίδης απομάκρυνε, όμως ο Αραούχο με το αριστερό, πριν η μπάλα σκάσει στο χορτάρι με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0.

Στο 35' δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λιβάι Γκαρσία με τρομερό άλμα, ξεπερνώντας δύο αντιπάλους του, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.

Στο 39' ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι: Ο Χουχούμης έκανε μια σέντρα μέσα από την περιοχή, ο Ρότα έκανε το χέρι και ο διαιτητής Βεργέτης έδειξε πέναλτι.

Στο 40' ο Πέδρο που εκτέλεσε το πέναλτι ψάρεψε τον Γιώργο Αθανασιάδη και ευστόχησε. Ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε την πολύ καλύτερη ΑΕΚ να προηγείται με 2 - 1...

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, με τον Παναιτωλικό να μπαίνει κάπως δυνατά, αλλά την ΑΕΚ να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο!!!!

Στο 51' η ΑΕΚ πέτυχε και τρίτο γκολ: Ο Άμραμπατ με ωραία κίνηση από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Πινέδα με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και 3 - 1...

Στο 55' και πριν συνέλθει ο Παναιτωλικός η ΑΕΚ πέτυχε ένα ακόμα γκολ: Ο Λιβάι Γκαρσία μοίρασε στον Άμραμπατ και αυτός με ωραίο σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη γράφοντας το 4 - 1....

Από το σημείο αυτό και μετά ο Παναιτωλικός κατέρρευσε τελείως και η ΑΕΚ έπαιζε σαν σε προπόνηση αναζητώντας κι άλλα γκολ....

Η ΑΕΚ νίκησε πολύ εύκολα με 4 - 1 έναν αδύναμο Παναιτωλικό τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και ελπίζει σε στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, ενώ οι Αγρινιώτες θα πρέπει άμεσα να συνέλθουν και να βρουν λύσεις στο ντεφορμάρισμα της ομάδας για να μην θυμηθούμε προηγούμενες χρονιές που έψαχναν βαθμούς για την σωτηρία τους την τελευταία αγωνιστική....

AEK: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα(73' Τσούμπερ), Άμραμπατ(73' Φερνάντες), Αραούχο(73' Μάνταλος), Γκαρσία(73' Φαν Βερτ).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης(19' λ.τ. Λιάβας), Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης(73' Μόρσεϊ), Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας(73' Μπουζούκης), Κολοβός(64' Μαλής), Ξενιτίδης(64' Σενγκέλια), Πέδρο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom