Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Διπλή εξαφάνιση στη Θεσ/κη: Αγωνία για 15χρονη και για 16χρονη στο Πανόραμα


Την εξαφάνιση 16χρονης διαδέχτηκε ακόμα μία στη Θεσσαλονίκη. Αγωνιούν οι στενοί συγγενείς των δύο κοριτσιών, που παρακολουθούν τις έρευνες των αστυνομικών…

Διπλός συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από δομή παιδικής προστασίας στην Θεσσαλονίκη.

Στην μία περίπτωση πρόκειται για μια 16χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την δομή στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την Ελενα Κ. 16 ετών, η οποία έχει 'υψος 1,70, ζυγίζει 75 κιλά, έχει μάτια γαλανά και κόκκινα μαλλιά.Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.


Στην δεύτερη, αγνοούμενη είναι μία 15χρονη, η οποία επίσης αναζητείται, όπως ενημέρωσε με νεότερη ανακοίνωση του ο Σύλλογος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:  «Στις 09.01.2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Μαρία Μ. 15 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία Μ. έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει κοντά καστανά μαλλιά με ξανθιές ανταύγειες  και καστανά μάτια. Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι cargo, μια γκρι φούτερ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom