Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Πολυτεχνειούπολη: Ο αρχηγός της συμμορίας χρηματοδοτούσε τον βομβιστή του Λουκά Παπαδήμου (βίντεο)


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και τη σύλληψη 32 ατόμων, μελών συμμορίας που λήστευε και έκανε διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο αρχηγός της συμμορίας έβαζε χρήματα στον λογαριασμό του ανθρώπου που έστειλε τη βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και ουσιαστικά χρηματοδότησε αυτήν την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2017, ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας Λουκάς Παπαδήμος, είχε λάβει ένα δέμα το οποίο περιείχε βόμβα.  Ο ίδιος είχε ανοίξει το κουτί μέσα στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να χρειαστεί να νοσηλευτεί αρκετούς μήνες.

Σημειώνεται ότι τα ίδια άτομα που έστειλαν τη βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό, είχαν στείλει παρόμοια δέματα και σε ευρωπαίους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Από την τότε έρευνα της Αντιτρομοκρατικής, είχε συλληφθεί ένα άτομο και έπειτα από έρευνα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ανακαλύφθηκε ότι το διάστημα που ήταν εκτός φυλακής είχε χρηματοδοτηθεί από δεκατέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο αρχηγός της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης. Εκείνος που επιτέθηκε με κατσαβίδι στην αστυνομικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, κακοποιοί οι οποίοι βρίσκονταν εντός των φυλακών, συνεννοούνταν με τους επικεφαλής της σπείρας της Πολυτεχνειούπολης, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό του αντιεξουσιαστή που κατηγορήθηκε για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Όταν η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε τους 14 που χρηματοδοτούσαν τον βομβιστή, η Αντιτρομοκρατική έκανε μυστική έρευνα στην Πολυτεχνειούπολη. Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκαν μέχρι και καλλιέργειες κάνναβης εντός των δωματίων των φοιτητικών εστιών.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου θα δημοσιευτεί στο «ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom