Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς των ΜΑΤ - Φωτιές σε κάδους και αυτοκίνητα


Επίθεση με βόμβες μολότοφ από ομάδα αγνώστων δέχθηκαν γύρω στη 01:00 το πρωί αστυνομικοί των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να προκληθούν φωτιές σε κάποιους κάδους και σε δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα κάηκε ολοσχερώς.

Για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στην διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου. Ωστόσο, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.

Το αυτοκίνητο το οποίο κάηκε ολοσχερώς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρισκόταν στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ & https://www.newsit.gr/

Αργυρούπολη: Έκαψαν 5 παρκαρισμένα αυτοκίνητα


Πέντε αυτοκίνητα κάηκαν στην Αργυρούπολη μετά από εμπρηστική επίθεση αγνώστων. Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες πήγαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Αργυρούπολη, ένα μικρό δρόμο, σαν στενό, κάθετο στην Εθνάρχου Μακαρίου.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επίθεση ήταν στοχευμένη και στα 5 οχήματα, αφού και στα 5 έχουν βάλει φωτιά στη μηχανή και όχι σε όλο το όχημα, με τις καμπίνες να μένουν άθικτες. 

Δε μπορεί να θεωρηθεί λοιπόν πως πήρε φωτιά ένα, και τα άλλα «λαμπάδιασαν» επειδή απλά ήταν δίπλα. 

Η επίθεση αυτή προκαλεί εντύπωση καθώς πρόκειται για μια ήσυχη γειτονιά. 

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom