Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία στη Βαρυμπόμπη (βίντεο)


Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Ο νεαρός άνδρας παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, βάζοντας έτσι τέλος στην αναζήτησή του.

Σύμφωνα με τι πληροφορίες, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο 26χρονος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και παραδόθηκε.

Καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, θα συλληφθεί.

Ο 26χρονος, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- περίμενε να λήξει το αυτόφωρο, πριν παραδοθεί στα χέρια των αρχών, είναι εκείνος που τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον Γιάννη Μάρκου μαχαιρώνοντάς τον 15 με 20 φορές μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής:

«Ήθελε να τον σκοτώσει»

«Οι Αρχές όταν έχουν ένα τέτοιου τύπου κακούργημα να ξετυλίξουν, πρέπει να δουν ακριβώς πως αυτό το πράγμα δικαιολογείται, γιατί αλλιώς μπορεί να πούμε εντάξει, όπου και να βρεθείς μπορεί να βρεθεί ένας τρελός να βγάλει ένα στιλέτο ή να έρθει κάποιος να σε πυροβολήσει… 

Ήταν τελείως απρόκλητη η επίθεση του 26χρονου στον επιχειρηματία. Ακόμα και αυτός ο ήπιος διαπληκτισμός δεν έδωσε την εντύπωση σε κανένα ότι θα εξελιχτεί σε κάτι τέτοιο» είπε ο δικηγόρος του, μιλώντας στο MEGA.

«Οι Αρχές όταν διαπίστωσαν ότι μία ώρα πριν το περιστατικό βρίσκονταν ο καθένας με τις παρέες τους σε ένα άλλο κατάστημα, είναι πάρα πολύ λογικό να θέλουν να ερευνήσουν μήπως έχει συμβεί κάτι που να δικαιολογεί αυτή την επίθεση».

Σε καταστολή ο επιχειρηματίας

Ο Γιάννης Μαρακάκης τόνισε πως ο 58χρονος επιχειρηματίας είναι σε καταστολή, ωστόσο διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ για τον δράστη σημείωσε ότι όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα άτομο που έχει ξανακάνει παρόμοια επίθεση.

«Τα χτυπήματα αυτά, η συχνότητα και ο τρόπος τους, δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να τον σκοτώσει», είπε ο δικηγόρος.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 58χρονος επιχειρηματίας να είχε στοχοποιηθεί.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom