Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

«Φως στο Τούνελ»: Νέα εξαφάνιση μητέρας στην Αθήνα (φωτο)


Στο φως μία ακόμα υπόθεση με αγνοούμενη μητέρα στην Αθήνα, που η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.Οι συγγενείς της Αθηνάς Κρέπαππα 47 χρόνων, απευθύνθηκαν στο «Τούνελ», σε μία προσπάθεια να την εντοπίσουν.

Η Αθηνά, μητέρα ενός 17χρονου κοριτσιού, αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου από την Καλλιθέα όπου μένει με τον σύντροφό της.

Έφυγε για να πάει στο ταχυδρομείο να εισπράξει ένα επίδομα που λάμβανε και χάθηκε.

Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, ήταν σε σύγχυση και δεν ήξερε που βρίσκεται. Αυτό φάνηκε από το τηλεφώνημα που έκανε στον σύντροφό της. Όταν εκείνος της ζήτησε να ρωτήσει κάποιον περαστικό, έμαθε ότι ήταν στη Λιοσίων, στις τρεις Γέφυρες. Από εκεί και μετά τα ίχνη της χάθηκαν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία από το Λονδίνο όπου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της αγνοούμενης, εξέφρασαν φόβους για την τύχη της και έκαναν έκκληση συναισθηματικά φορτισμένες, σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή την εκπομπή.

Αργά τη νύχτα μία ιδιαίτερη μαρτυρία έστειλε το «Τούνελ» στο κέντρο, σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο, όπου οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν.

Έχει ύψος 1.65, καστανοκόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι το τατουάζ σε σχήμα μικρού τριαντάφυλλου στη δεξιά πλευρά της πλάτης και το σκουλαρίκι στη μύτη της. Είναι διακριτά τα σημάδια που έχει στους λοβούς των αυτιών από σκουλαρίκια που φορούσε παλαιότερα.

Για την εξαφάνισή της έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός «Missing Alert».

https://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom