Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ιωνικός - Παναιτωλικός 1 - 1 στη Νίκαια(φωτο)


Στο γήπεδο της Νίκαιας ο Ιωνικός υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League.Οι γηπεδούχοι καίγονταν για τη νίκη καθώς βρίσκονταν στην τελευταία θέση, ενώ στην 7η θέση βρίσκονταν η ομάδα του Αγρινίου.Μοιράστηκαν από ένα βαθμό αφού έμειναν στο 1 - 1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά ψάχνοντας απελπισμένα την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μετρούσε μέχρι στιγμής 3 ισοπαλίες, όμως δεν τα κατάφεραν ούτε σήμερα....

Ο Παναιτωλικός προέρχονταν από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν είχε πανηγυρίσει τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Σήμερα άργησε να μπει στο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες για να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το διπλό από τη Νίκαια....

Μετά από ένα σχετικά καλό και γρήγορο παιχνίδι,με αρκετά λάθη,αλλά και πολύ καλές στιγμές ειδικά για τον Παναιτωλικό, οι δύο ομάδες έμειν στο 1 - 1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό...

Μόλις στο 6' ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ: Μετά από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού ο Μάντζης βγήκε απέναντι στον Στεργιάκη και τον νίκησε με πλασέ, για να κάνει το 1 - 0.

Στο 10' νέα καλή στιγμή για τον Ιωνικό: Ο Σάκιτς έπιασε "γεμάτο" σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στεργιάκη.

Οσο τα λεπτά κυλούσαν τόσο ανέβαινε η απόδοση του Παναιτωλικού,ο οποίος κέρδισε 4 κόρνερ, είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Κολοβό και ισοφάρισε με πέναλτι του Καρέλη, ο οποίος παραμένει στην δεύτερη θέση των σκόρες πίσω από τον Αιτόρ (με 7γκολ)...

Στο 17' καλή ευκαιρία για την ισοφάριση του Παναιτωλικού: Ο Κολοβός έβγαλε με το σώμα του εκτός φάσης τον Μύγα και έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 29' πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, σε χέρι του Μύγα μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ιωνικού: Το εκτέλεσε εύστοχα ο Καρέλης στο 30' και ισοφάρισε σε 1 - 1....

Μετά την ισοφάριση ο Ιωνικός προσπάθησε να βρει γκολ, αλλά δεν ήταν εύκολο να μπει στην περιοχή του Παναιτωλικού και μόνο μια δυνατή κεφαλιά του Αοσμαν ανησύχησε τον Στεργιάκη.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1 - 1!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τους γηπεδούχους πιο δραστήριους και με την κατοχή της μπάλας να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.Ο Σπανός έκανε μία αλλαγή στην έναρξη κι άλλες δύο στο δεκάλεπτο...

Με την είσοδο του Μεντόσα ο Ιωνικός ανέβηκε αρκετά, αλλά ο Παναιτωλικός είχε τις ευκαιρίες κι ένα δοκάρι....

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ανήκει στον Παναιτωλικό: Στο 59' με το πολύ δυνατό σουτ του Ντουάρτε εκτός περιοχής να στέλνει τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιωνικού.

Στο 62' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Μμετά από σέντρα από τα αριστερά ο Καρέλης γύρισε εξαιρετικά το σώμα του και έκανε το δυνατό σουτ, με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 64' ο Παναιτωλικός πλησίασε ξανά το γκολ: Αυτή τη φορά με τον Μόρσεϊ που ελίχτηκε στη μεγάλη περιοχή και έπιασε δεξί σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων....

Στο 92' τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή από τον Παναιτωλικό, με το φαλτσαριστό πλασέ του Σενγκέλια με το αριστερό να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη.

Η μάχη της Νίκαιας είχε γκολ, δοκάρι, ευκαιρίες και σασπένς ως το φινάλε αλλά δεν ανέδειξε νικητή, με τον Ιωνικό να μένει στο 1 - 1 με τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σόουζα(46' Κάνιας), Τσιγκρίνσκι, Μύγας(86' λ.τ. Αντούνες), Σάκιτς, Ρομαό, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν(55' Μεντόσα), Ελευθερίαδης(55' Σεμπά), Μάντζης(86' Ιωαννίδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον(75' λ.τ. Φλόρες), Κολοβός(83' Νταγκό), Μόρσεϊ(89' Σενγκέλια), Ντουάρτε, Καρέλης(89' Πέδρο).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom