Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: «Με απειλούσε για να μην μιλήσω», υποστήριξε η 12χρονη - 213 οι υποψήφιοι πελάτες! (βίντεο)


Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 12χρονη, την οποία βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρωτούσε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι “το παιδί είναι χάλια ψυχολογικά. Η μητέρα της ήταν αυτή που πήγε στην ΓΑΔΑ αμέσως μόλις αντιλήφθηκε αυτό που συνέβαινε και έκανε την καταγγελία”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το κορίτσι, μεταξύ άλλων, φέρεται να έχει καταθέσει στην Ασφάλεια ότι φοβόταν τον 53χρονο γιατί την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, προκειμένου να μην μιλήσει. Τα ευρήματα, τόσο στο κινητό του παιδιού, όσο και στη συσκευή του δράστη, είναι σοκαριστικά. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος την εξέδιδε σε πελάτες μεταξύ 30 έως 50 ετών, μέσα σε αυτοκίνητα, αλλά και σε δωμάτια. Κάποιοι της είχαν πει “είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις”, σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στον Κολωνό κρατείται στη ΓΑΔΑ και το μεσημέρι της Δευτέρας (10.10.2022) θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων. Οι αρχές αναζητούν τους άνδρες που βίασαν τη 12χρονη, που -σύμφωνα- με την ίδια ήταν περίπου 10, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. 

Οι έρευνες επικεντρώνονται στα ηλεκτρονικά ίχνη και τις επαφές που είχε ο 53χρονος στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, όπου αναρτούσε τα βίντεο του κοριτσιού για να “ψαρεύει” πελάτες. 

Σύμφωνα με το MEGA, υπήρχαν περισσότεροι από 213 άνδρες, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συνευρεθούν μαζί της.

Η αποκάλυψη του εφιάλτη

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ο 53χρονος της είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου, καθώς το κορίτσι θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό!

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο, Δευτέρα (10.10.2022) στον ανακριτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

https://www.newsit.gr/


Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας της. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούλιο η 12χρονη πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο μαγαζί του 53χρονου και τον βοηθούσε σε δουλειές.

Ο ίδιος, όπως θα πουν σήμερα στην κάμερα του MEGA κάτοικοι της περιοχής, μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για τη δράση του ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με την ανήλικη.

«Το είχε στα πόδια του το παιδί και το άγγιζε», αναφέρουν.

Τον πρώτο καιρό, σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού στους αστυνομικούς, όταν ήταν μόνοι τους στο μαγαζί θώπευε την 12χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της. Από τον Ιούνιο ξεκίνησε ο πραγματικός της εφιάλτης.

Όπως λέει η ανήλικη, την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αδράς αμοιβής.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Το έγκλημα διαρκείας αποκαλύφθηκε στις αρχές Αυγούστου, όταν η 12χρονη εξομολογήθηκε στη μητέρα της τα όσα συνέβαιναν. Εκείνη προχώρησε αμέσως σε καταγγελία και ξεκίνησαν οι έρευνες.

«Το παιδί βρισκόταν διακοπές σε συγγενικό σπίτι. Από τους συγγενείς διαπιστώθηκε ότι στο κινητό του υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος είναι κατηγορούμενος και αμέσως ενημέρωσαν την μητέρα και το έφεραν τ παιδί στην Αθήνα και η μητέρα με το παιδί με τις βαλίτσες μάλιστα στο χέρι από εκεί που ήταν πήγε στο Ανηλίκων και έκανε την καταγγελία», δήλωσε η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Έντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Βγήκε ένταλμα σύλληψης και του φόρεσαν χειροπέδες. Μαζί με τον 53χρονο συνελήφθη και ένας 42χρονος φίλος του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι 2 κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

«Δεν ξέρω τίποτα για χρήματα. Εγώ δεν πήρα ποτέ τίποτα», συμπλήρωσε η 12χρονη στην κατάθεσή της.

Στα κρατητήρια αμίλητος

Ο 53χρονος δράστης παραμένει αμίλητος στα κρατητήρια, ενώ αύριο αναμένεται η απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα όσα φρικτά για τα οποία κατηγορείται, ισχυρίζεται ότι το 12χρονο κορίτσι γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε, γιατί ήθελε να τον προσεγγίσει…

Ενώπιον των δικαστικών αρχών θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ακόμα σε άγνωστα κομμάτια της υπόθεσης σοκ.

Η ανήλικη που έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή βρίσκεται σε σοκ. Στο πλευρό της βράχος στέκεται η μητέρα της, αλλά και τα 7 αδέλφια της.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom