Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

“Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα”, η απάντηση Κούγια - Καταγγελία και της μητέρας των παιδιών του (βίντεο)


Βίντεο που καταγράφει την σκηνή του ξυλοδαρμού της ισχυρίζεται πως έχει στη διάθεσή της η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, με τον Αλέξη Κούγια να διαψεύδει τα λεγόμενά της και να αφήνει αιχμές για στημένη υπόθεση σε βάρος του τραγουδιστή.Στο μεταξύ, καταγγελία έκανε και η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των παιδιών του.

Ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε την νύχτα στο Αστυνομικό Τμήμα της Αργυρούπολης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η σύντροφός του για σωματική βία σε βάρος της. Το μεσημέρι του Σαββάτου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στο Mega ισχυρίστηκε ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται βίντεο όπου έχει καταγραφεί η σκηνή του ξυλοδαρμού. “Απ’ αυτό το βίντεο θα δείτε όλοι αν λέω αλήθεια τελικά ή όχι, που με κατηγορούν ότι λέω ψέματα”, δηλώνει η ίδια.

Θέμης Αδαμαντίδης: Τον καταγγέλλει και η μητέρα των παιδιών του

Στο μεταξύ, η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των δύο παιδιών του, υποστήριξε πως και η ίδια είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον τραγουδιστή. Μιλώντας στο protothema.gr, η Αναστασία Στεφάνοβα υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Ο Θέμης κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια. Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του. Κουράστηκα”.

“Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα”, καταγγέλλει σε άλλο σημείο ενώ κάνει λόγο για άκρως οξύθυμη συμπεριφορά του τραγουδιστή: “Όλα τα χρόνια με απατούσε, σύννεφο το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε”.

Σε άλλο σημείο, η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή αναφέρεται στις σχέσεις της με την Βαρβάρα Κίρκη: “Η Βάρβαρα με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του. Την αγαπώ πολύ”. Η Στεφάνοβα τονίζει, δε, ότι θα προχωρήσει και με τη μήνυσή της κατά του Αδαμαντίδη, έχοντας χαρτί ιατροδικαστή.

Αλέξης Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα

Σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού και μετά την καταγγελία της μητέρας των παιδιών του τραγουδιστή, ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα στην υπόθεση.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της. Ο ποινικολόγος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας. “Έχετε δει κανένα βίντεο, δεν υπάρχει βίντεο στην αστυνομία” είπε και πρόσθεσε ότι οι δύο γυναίκες ψεύδονται.

Τόνισε πως κατατέθηκε μήνυση κατά της δεύτερης γυναίκας, για κλοπή και εκβιασμό γιατί του πήρε 7.000 ευρώ. “Δεν είναι άνθρωπος που να οδηγεί τις συντρόφους του στα δικαστήρια. Ο κος Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη κι αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από την συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή, είναι δοτικός. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν την άποψη πως όταν κάνουν παιδιά με κάποιον, έστω και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, θα πρέπει να τις συντηρεί εφ’ όρου ζωής”, τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

“Μου κάνει εντύπωση, όμως, διότι βλέπω μια συνέρευση στην κυριολεξία“, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. “Άκουσα το πρωτοφανές ότι η δεύτερη έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού; Τι εργασία κάνει αυτή και από την οποία κερδίζει χρήματα;”, αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι και για τις δύο γυναίκες, ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι “χρυσοτόκος όρνιθα”. “Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης κατάλαβε τι ζητούσαν από τον ίδιο τις απομάκρυνε και χαρακτήρισε ως θύμα τον τραγουδιστή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει ξανά και ξανά θύμα από τέτοιες γυναίκες. “Να κρατάτε μικρό καλάθι για τις δύο καταγγελίες“, είπε ακόμα ο Αλέξης Κούγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom