Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Βαρύ πένθος στο νοσοκομείο Αγρινίου για την απώλεια του Διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής

«Χαρακτηριζόταν για την τιμιότητα και την ποιότητά του»

Bαρύ είναι το πένθος στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τον θάνατο του διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής Κώστα Ιωάννου. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η διοίκηση , το Σωματείο Εργαζομένων και ο Ιατρικός Σύλλογος.

Η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Ιωάννου θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στα Τριαντέικα Αγρινίου.Η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 10:00 π.μ.

«Η ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου, φίλου και εξέχοντος επιστήμονα μας προκαλεί οδύνη καθώς υπηρέτησε κοντά μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες προσφέροντας στους συνανθρώπους του το αγαθό της υγείας, προβάλλοντας πάντα την ανθρώπινη διάσταση της Ιατρικής. 

Με την ευγένεια, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευγενική του προσέγγιση, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και γι’ αυτό θα μας μείνει αξέχαστος», αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια επισημαίνοντας πως υπηρέτησε με αξιοπρέπεια και αφοσίωση το λειτούργημα του. «Το προσωπικό του Νοσοκομείου Αγρινίου θρηνεί την άδικη απώλεια ενός ακόμη συναδέλφου, ενός ανθρώπου που χαρακτηριζόταν για την τιμιότητα και την ποιότητα του», επισημαίνει το Σωματείο.

Με νεότερη ενημέρωσή του μάλιστα το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου γνωστοποιεί ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ δεν θα συμμετάσχει στις όποιες προγραμματισμένες κινητοποιήσεις του Νοσοκομείου σε ένδειξη συμπαράστασης για την απώλεια του συναδέλφου μας.

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια, για την ξαφνική απώλεια ενός εξαίρετου επιστήμονα και Διευθυντή της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου ,ο οποίος υπηρέτησε με αξιοπρέπεια και αφοσίωση το λειτούργημα του.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου Αγρινίου θρηνεί την άδικη απώλεια ενός ακόμη συναδέλφου, ενός ανθρώπου που χαρακτηριζόταν για την τιμιότητα και την ποιότητά του.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι ιατροί παρά τα προσωπικά προβλήματα και τα θέματα υγείας που συχνά αντιμετωπίζουν βρίσκονται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο ξεπερνώντας τα ψυχικά και σωματικά τους όρια.

Καλό παράδεισο συνάδελφε.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

H ανακοίνωση του διοικητή Μιχάλη Σερασκέρη

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος Ιατρού Μαιευτήρα και Διευθυντή της Μαιευτικής μας Κλινικής Ιωάννου Κωνσταντίνου.

Η ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου, φίλου και εξέχοντος επιστήμονα μας προκαλεί οδύνη καθώς υπηρέτησε κοντά μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες προσφέροντας στους συνανθρώπους του το αγαθό της υγείας, προβάλλοντας πάντα την ανθρώπινη διάσταση της Ιατρικής.

Με την ευγένεια, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευγενική του προσέγγιση, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και γι’ αυτό θα μας μείνει αξέχαστος.

Συλλυπητήρια του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 12-07-2022, μετά την είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Διευθυντή Γυναικολογικής Κλινικής Γ.Ν Αγρινίου, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι: 

1) Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του 
2) Να κατατεθεί ποσό στην μνήμη του σε Κοινωφελές Ίδρυμα.

https://www.agrinionews.gr/

Καλό ταξίδι Κώστα, φίλε και παλιέ συμμαθητή!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου!
Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom