Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Τραγωδία στο Μακροχώρι Ημαθίας: Αυτοκτόνησε 35χρονος που επέζησε του δυστυχήματος στα Τέμπη το 2003


Δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο των συμμαθητών του ο άτυχος 35χρονος, που το μεσημέρι της Κυριακής αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Ο 35χρονος αντιμετώπιζε για χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, καθώς ήταν ένας από τους μαθητές που επέζησε του φονικού δυστυχήματος στα Τέμπη το 2003.

Φίλοι και γνωστοί γνώριζαν πως πίσω από την αυτοκτονία του 35χρονου στο Μακροχώρι κρύβεται και πάλι η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, που το 2003 βύθισε στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό και συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το pliroforiodotis.gr, τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού του ο πατέρας του. Ο 35χρονος, που αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο, «πάλευε» για χρόνια με ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν ένας από τους μαθητές που διασώθηκαν από το τραγικό δυστύχημα με πούλμαν στα Τέμπη, όταν 21 μαθητές της Α’ Λυκείου έχασαν τη ζωή τους.

Μάλιστα, ο 35χρονος είχε νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το τραγικό δυστύχημα καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Ο θάνατος των 21 συμμαθητών του μπροστά στα μάτια του τον σημάδεψε μέχρι το τέλος της ζωής του…

Η τραγωδία στα Τέμπη το 2003

Με αίμα βάφτηκε η εκδρομή μαθητών της πρώτης Λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας, όταν στις 13 Απριλίου του 2003 επέστρεφαν στο χωριό τους έπειτα από μια σύντομη εκδρομή στην Αθήνα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στην κοιλάδα των Τεμπών κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα ένα φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου. Ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το φορτίο έφυγε από το φορτηγό και τα νοβοπάν έκοψαν στα δυο το πούλμαν σκοτώνοντας συνολικά 21 παιδιά. Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβιζαν νεκρούς και ζωντανούς για περισσότερο από δύο ώρες, ενώ οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος συγκλόνισαν την Ελλάδα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom