Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Λαμία: Εκρήξεις σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου - Τουλάχιστον δυο τραυματίες (φωτο & βίντεo)


Συναγερμός στη Λαμία για φωτιά με εκρήξεις στα Καλύβια. Ο ισχυρότατος θόρυβος σήκωσε στο πόδι όλη την περιοχή. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι.

Από τη Λαμία έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στα Καλύβια για να κατασβέσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τις εκρήξεις σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου. Επίσης, έφτασαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες, που είναι τουλάχιστον δύο: Ο ένας φέρεται να είναι πυροσβέστης κι ο άλλος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης φιαλών υγραερίου.

Η περιοχή σύστηκε στην κυριολεξία προκαλώντας αναστάτωση και πανικό στους κατοίκους που τρομαγμένοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Η αστυνομία απέκλεισε τους γύρω δρόμους για την ασφάλεια των πολιτών.

«Σείστηκαν όλα τα σπίτια. Πεταχτήκαμε έξω τρομαγμένοι και είδαμε μια τεράστια φλόγα σαν μανιτάρι. Ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις - τέσσερις απανωτές δυνατές εκρήξεις ...» είπε ένας κάτοικος στο LamiaReport.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο χώρο της επιχείρησης υπήρχε δεξαμενή προπανίου η οποία και εξερράγη, αλλά και φιάλες που έκαναν δύσκολο και επικίνδυνο το έργο των πυροσβεστών.

Η πυρκαγιά ελέγχθηκε λίγο πριν τις 21:10', ενώ οι πυροσβέστες χτενίζουν το χώρο για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι υπήρξε κάποιο άτομο κοντά. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.

Στην περιοχή επικρατεί – όπως είναι αντιληπτό – μεγάλη αναστάτωση με την αστυνομία να έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους για την ασφάλεια των πολιτών για το φόβο νέων εκρήξεων ή αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς, αναφέρει το lamiareport. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom