Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Κρήτη: 18χρονη κατήγγειλε πως έζησε τον εφιάλτη στα χέρια φωτογράφου


Στη σύλληψη του 59χρονου φωτογράφου, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μιας 18χρονης στο Ρέθυμνο, όπως έγραψε χθες το Creta24, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σοκ προκαλούν λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για τον τρόπο με τον οποίο ο 59χρονος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε βάρος της νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου, όταν τον επισκέφθηκε, προκειμένου να φτιάξει ένα φωτογραφικό άλμπουμ, ο 59χρονος της έλεγε πόσο όμορφη είναι, της ζήτησε να βγάλει κάποιες φωτογραφίες ημίγυμνη και τη θώπευσε.

Η ίδια, όπως καταγγέλλει, σε κατάσταση σοκ έφυγε από την επιχείρηση και τηλεφώνησε στον σύντροφό της, ενώ στη συνέχεια μαζί έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα.

Τον βρήκαν κλειδωμένο

Το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, ενώ ανέφερε πως ο σύντροφος της 18χρονης αμέσως μετά το τηλεφώνημα βρέθηκε στο φωτογραφείο, ξυλοκόπησε τον φωτογράφο και στην συνέχεια τον κλείδωσε στην επιχείρηση.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα κλειδωμένο και αφού ξεκλείδωσαν την πόρτα τον προσήγαγαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φωτογράφος συνελήφθη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom