Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Εμβολιάστηκε η πρώτη πολίτης της χώρας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο ηλικιωμένος Μιχάλης Γιοβανίδης (βίντεο)


Το μεσημέρι της Κυριακής 27/12/2020 εμβολιάστηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η πρώτη πολίτης της χώρας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμβολιάστηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ είχε προηγηθεί ο εμβολιασμός μίας νοσηλεύτριας του Ευαγγελισμού και ενός ηλικιωμένου.

Tην Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έφτασε στον «Ευαγγελισμό» λίγο πριν τις 2μμ, περίμεναν στην είσοδο του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης. 

Ακολούθως η κ. Σακελλαροπούλου εισήλθε στο εσωτερικό του νοσοκομείου και ήταν το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που εμβολιάστηκε.

Πριν τον εμβολιασμό ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου, η ενημέρωση για το εμβόλιο και μετά τον εμβολιασμό, η παραμονή για μικρό χρονικό διάστημα στο χώρο του νοσοκομείου.

Νωρίτερα,ο ηλικιωμένος Μιχάλης Γιοβανίδης φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, εμβολιάστηκε επίσης στον Ευαγγελισμό εν μέσω χειροκροτημάτων.

Ο 88χρονος κ. Γιοβανίδης από τον Έβρο ήταν ο πρώτος ηλικιωμένος που έκανε το εμβόλιο της Pfizer στέλνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα σε όλους τους ηλικιωμένους,αλλά και στις ευπαθείς ομάδες, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού και να σπεύσουν στα εμβολιαστικά κέντρα για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom