Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που είχε βρεθεί σε βαλίτσα


Το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. Πρόκειται για μία γυναίκα κινεζικής καταγωγής, περίπου 38 ετών, που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Ομόνοιας, πριν από περίπου ένα μήνα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ασφυκτικό θάνατο της γυναίκας 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς η νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr/, ο θάνατος της φαίνεται να ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της. 

Πρόκειται για μία γυναίκα κινεζικής καταγωγής, γεννημένη το 1982, που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Ομόνοιας, στα μέσα του Οκτωβρίου.

Μετά και την ταυτοποίηση του πτώματος έπαψε να ισχύει το ενδεχόμενο να πρόκειται για την 19χρονη Άρτεμις που αγνοείται από το Κορωπί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί σε μία γυναίκα που είχε χαθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς η δολοφονία εκτιμάται ότι έγινε πριν από περίπου ένα μήνα και όχι πριν από δυόμιση με τρεις, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. 

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η γυναίκα από την Κίνα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχε χορηγηθεί βίαια, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom